Titluri reeditate de editura Meteor Press

Editura Meteor Press a reeditat in lunile octombrie-noiembrie un numar mare de titluri din colectiile sale. Cartile care au vazut din nou lumina tiparului sunt disponibile acum in librarii, ele putand fi achizitionate dintr-un numar mare de puncte de vanzare.

Printre titlurile reeditate de editura Meteor Press se numara Clubul Bilderberg, autor Daniel Estulin, Fortareata Ploiesti, autor Jay A Stout, 203 Retete de hrana vie, autori Mihaela si Mihai Basoiu, Manual pentru viata, autor Joe Vitale, 365 retete afrodiziace, autor Mircea Georgescu, 12 ani cu Hitler, autor Christa Schroeder si multe alte titluri care au fascinat cititorii si care i-au facut sa isi doreasca titlurile acestea in biblioteca.

Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar. Dezvoltarea editurii sta sub semnul paradoxalei unitati in diversitate, caci Meteor Press si-a definit bine specificul, ajungand acum sa publice carti din diverse domenii: dezvoltare personala, psihologie, istorie, business, turism, carte practica si de sanatate, beletristica si multe altele.

http://www.meteorpress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *