Curierul National si cartea de vacanta

Cotidianul de business Curierul National lanseaza cu sprijinul Editurii All, campania “Curierul National si cartea de vacanta”.

Incepand de luni, 6 iulie, cotidianul va fi insotit de pachete de carti si de suplimentul de vacanta, la un pret special, fara concurenta, de numai 5,9 lei.

De la viata super-starurilor, la marile mistere ale stiintei, culisele Oscarurilor sau epoca marilor monarhi, cartile de vacanta de la Curierul National si Editura All sunt prima optiune pentru o lectura de concediu extrem de placuta si relaxanta.

In plus, pentru a veni in sprijinul cititorilor, cartile vor putea fi gasite la chioscurile de presa de luni pana duminica si vor putea fi achizitionate numai impreuna cu suplimentul de timp liber si cotidianul Curierul National.

Aparut pe piata media in 1990, Curierul National s-a dovedit o adevarata “scoala de presa”. Ziaristi care au ajuns nume mari in presa romaneasca si-au inceput cariera la Curierul National. Gandit inca de la primul numar ca o busola pentru romanii confruntati cu tranzitia naucitoare catre o economie capitalista, Curierul National incearca sa fie un barometru ce reflecta tendintele si oportunitatile mediului economic si financiar actual.


http://www.curierulnational.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *