Targul de handmade pentru copii Kihi-Kiha&Co., la a doua editie

Carturesti si designerii de la Kihi-Kiha s-au pus din nou pe treaba si va invita la joaca sambata, 11 iulie, intre orele 10.00 si 20.00, la cea de-a doua editie a targului de handmade pentru copii, Kihi-Kiha&Co.

De aceasta data, targul are loc in aer liber, la Terasa Verona, str. Arthur Verona, nr.15, (in spatele librariei Carturesti de pe Bd. Magheru), proaspat deschisa publicului. Bucurestiul e atat de letargic vara, iar copiii nu isi mai petrec de multa vreme vacanta la tara, la bunici. Acesta a fost punctul de pornire al organizatorilor, care au gandit o zi intreaga de bucurii si joaca.

Peste 20 de artisti plastici expun haine, obiecte decorative, jucarii si accesorii lucrate cu drag pentru copii. Pe Terasa Verona se pun in scena povesti, se organizeaza workshop-uri, se prepara cele mai racoroase ceaiuri. Cei mici se pot inscrie la ateliere de origami (artistul plastic Rodica Suga), kirigami (maestra Setsuko Sasaki), bricolaj si lucru manual (InteresArt), creativitate plastica (Kinder room), pictura (artistul plastic Ramona Stanca), in timp ce parintii vor afla mai multe despre copiii lor cu ajutorul psihologului Adina Beres, specializata in interpretarea desenelor celor mici.

Ziua se va incheia cu o piesa de teatru pentru copii: indragita poveste “Hansel si Gretel”, pusa in scena de catre Teatrul Libelula. Pentru cei care au hotarat sa petreaca zi de vara pana-n seara la targul Kihi-Kiha&Co., avem si o surpriza, concursuri cu premii oferite de Cartoon Network.

Dorinta organizatorilor, aceea de a creste o comunitate de artisti plastici care sa isi indrepte atentia catre cei mici, pare sa prinda contur. Prima editie a targului s-a bucurat de succes, astfel ca numarul artistilor expozanti si al celor care se implica in organizarea workshop-urilor a crescut semnificativ. Toti va astepta sambata sa va jucati si sa va bucurati de lucruri frumoase, facute de maini pricepute.

Evenimentul este sustinut de Magic FM si Cartoon Network.
Pentru mai multe detalii si inscrieri la workshop-uri, vizitati pagina oficiala a evenimentului: www.kihi-kiha-and-co.ro

www.carturesti.ro

One thought on “Targul de handmade pentru copii Kihi-Kiha&Co., la a doua editie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *