”Cuvinte care plutesc” – instalatie in spatiul public

In perioada 15-30 iunie se desfasoara in Bucuresti proiectul Words Converge, conceput de catre organizatia Poet in the City din Marea Britanie, in cadrul programului international Creative Collaborations dezvoltat de British Council pentru sustinerea schimbului cultural dintre comunitatile artistice din sud-estul Europei si Marea Britanie.

Proiectul Words Converge este realizat in Romania in parteneriat cu Uniunea Scriitorilor si se bucura de sprijinul Institutului Cultural Roman.

Words Converge isi propune a fi o interventie inedita in spatiul public bucurestean, aducand realmente poezie in peisajul cotidian, prin instalatiile concepute de arhitectii Irina Melita si Stefan Simion, sub titlul Floating Words Cuvinte care plutesc.

Cuvintele care plutesc apartin unor poeti romani, englezi, georgieni si israelieni si va asteapta sa le descoperiti si sa va descopere, in mai multe locuri din centrul capitalei: Parcul Kiseleff, Muzeul Taranului Roman, Gradina Icoanei, Teatrul Odeon, Green Hours, Libraria Carturesti Verona, Primaria Sectorului 2, British Council, Institutul Cultural Roman si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Alis Vasile
British Council – Arts Project Manager

Tel: 037 215 8058, 0722 526 719
E-mail: alis.vasile@britishcouncil.ro
contact@britishcouncil.ro
http://www.britishcouncil.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *