”Diminetile De Pictura” – forma frumoasa de energizare

La cafea in “Diminetile de Pictura” ne energizam, diminuam stresul si ne pregatim sa fim eficienti la birou.

Incepand cu ora 8:00, va invitam sa va alaturati noua si unui cunoscator al tehnicilor de pictura pentru a incepe o zi excelenta.

In 1-2 ore vom deprinde cateva tehnici si vom simti gustul a inca unei forme frumoase de energizare si diminuare a stresului.

Poti sa-ti protejezi hainele de birou cu un sort, iar networkingul si energia acumulate vor face ca eficienta urmatoarelor ore dedicate lucrului sa fie cu mult mai mare.

De ce la 8:00? Trafic redus, racoare, lumina foarte placuta si minte odihnita.

A doua sesiune a programului “Diminetile de Pictura”, se desfasoara joi, 1 iulie 2010, la ora 8.00, in Bucuresti, Parcul KISELEFF.

Pentru 30 Ron (plus TVA) primiti consumabilele si instrumentele de pictura necesare unei dimineti care promite sa fie energizanta si lipsita de stres.

Proiectul Diminetile de Pictura este o initiativa Skill Team Training (www.skillteam.ro ) si este sustinut de Art Material (www.art-material.ro) si Naturame.ro

Din fondurile colecatate in cadrul acestui proiect 10% se vor dona pentru sustinerea evenimentului “Dimnetile de Pictura” in cadrul Tabarei de Creatie si Educatie Chic pentru copiii Centrului de Plasament The Door din Mogosoaia.

Tabara de Creatie si Educatie Chic este un proiect al “Agentiei de-mplinit dorinte” in parteneriat cu Hand2Hand din Norvegia. http://agentiadeimplinitdorinte.ro/

Confirmati prezenta Dvs. ACUM la 0746252505 sau pe mail la da@skillteam.ro.
http://www.skillteam.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *