Dai carte ai parte!

Campania “Dai carte, ai parte!” a inregistrat un succes surprinzator,  iar incepand cu aceasta saptamana  se extinde la nivel national.  In schimbul unei carti vechi primesti un cupon de reducere de 20% din pretul recomandat de editura, pentru o carte noua.

Dai carte, ai parte! – se desfasoara pana  la sfarsitul lunii octombrie, iar cartile care se vor dona  urmeaza sa fie directionate catre bibliotecile unor scoli din orasele in care se desfasoara campania, cat si catre centre de copii si batrani.  Voucherele nu se cumuleaza pentru achizitia unui titlu si pot sa fie folosite in termen de 15 zile de la acordare.

“ A fost o surpriza placuta pentru noi sa avem un succes al campaniei peste asteptarile noastre. Am primit cereri de la bibliotecile din tara pentru a le dona carti, avand in vedere fondul de carte, cat si bugetul restrans de care dispun. O vom face in limita numarului de carti pe care urmeaza sa le primim  in cadrul campaniei pe care o extindem la nivel national. In acelasi timp, campania doreste sa  incurajeze  piata de carte.” – Amalia Buliga – CEO Diverta

Editurile care participa la campania sunt: Grup Editorial Corint, House of Guides, Trei, Humanitas, Curtea Veche, Nemira, Art, Pandora M, Injoy Books.

Campania se desfasoara pana pe 31 octombrie.

http://www.youtube.com/watch?v=zt99Eo8DPRA

One thought on “Dai carte ai parte!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *