Dan Puric, Omul frumos ajunge la Buzau

Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile, cunoscut regizor si actor, autor al volumelor “Cine suntem” si “Omul Frumos”, va veni n fata buzoienilor, Lunii, 11 Mai 2009, de la orele 18:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din BUZAU sa prezinte conferinta cu tema Omul frumos la invitatia Episcopiei Buzaului si Vrancei.
Evenimentul face parte din seria de conferinte pe care Domnul Dan Puric le va prezenta in anul 2009 in cadrul unui turneu national organizat de Fundatia Art Production.

Lumea de azi este intr-un proces continuu de uratire. In noul imperiu al uratului, frumosul este doar o amintire care abia mai palpaie sub marsul triumfal al unei lumi schilodite aflata in plina ofensiva. Omul frumos este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii in lupta cu oceanul de neomenesc ce vine. Omul frumos este ultimul suspin Hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva. Dan Puric

Dan Puric, tonifica destinznd si destinde tonifiind, relevndu-ne, n acest chip spontan, credinta, luciditate, creativitate, forta si atitudine de structura stncii, ce ne cheama si ne ndeamna pe fiecare sa alegem, sa fim.

La initiativa Domnului Dan Puric, fondurile stranse la conferintele din anul 2009 vor fi donate Schitului Inaltarea Sfintei Cruci care va coordona realizarea Centrului Memorial Rapa Robilor de la Aiud, jud. Alba.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, pana la ora 17:45.
instant@upcnet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *