Dincolo de frontierele Reiki – Vlad T. Popescu

La Targul International de Carte Gaudeamus Editura Rao a lansat cartea Vlad T. Popescu – Dincolo de frontierele Reiki. Datorita pragmatismului sau, pragmatism atat de usor de recunoscut si de apreciat de agitatul om contemporan, acest sistem de evolutie spirituala, care nu-si refuza nici aspectul de terapie complementara, s-a raspandit fantastic de mult in ultimii ani in Romania.
Subiectul Reiki este abordat, in general, din perspectiva traditionala si traditionalista, sau din perspectiva mistic-populara cu accent pe senzational. Autorul incearca sa ofere o perspectiva moderna, la granita intre stiinta si esoterism, care sa reprezinte fundamentul teoretic accesibil pentru practicantul de Reiki.
Despre acest volum aflat la antipodul stiintei si al esoterismului, autorul marturiseste: Am incercat sa adun in acest volum cat mai multe lucruri noi, am incercat sa abordez subiectele tabu pentru a putea ajunge, cu totii, la un sistem de valori unic, am incercat sa dau incredere in fortele lor atat maestrilor cat si incepatorilor. Pentru ca tin mult la ideea ca Adevaratul scop al Universului este cresterea Omului de Lumina. (). Sper sa ofer un prilej de meditatie celor care au experienta si sa aduc raspunsuri celor aflati la inceput de drum.

Caracteristici volum:

Titlu: “Dincolo de frontierele Reiki”
Autor: Vlad T. Popescu
Colectia: Biblioteca RAO / 192 p.
ISBN: 978-973-54-0101-6
Editura RAO, 2009.

Cuprins:

Partea I: Frontierele
Partea a II-a: Un altfel de curs Reiki
Partea a III-a: Ghid practic
Partea a IV-a: Frontiera mea

One thought on “Dincolo de frontierele Reiki – Vlad T. Popescu”

  1. De la Dragos Argesanu am aflat de Vlad Popescu…Cat priveste , cresterea Omului de Lumina, vreau sa aflu, sunt doar la primul pas.Mi se pare o scoala si mai ales o menire: sa faci imposibilul intr-o imposibila viata. Acum te-am gasit, si tot acum purced la drum. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *