Mihaela Radulescu – Niste raspunsuri

Mihaela Radulescu a lansat sambata cartea “Niste raspunsuri”, cateva sute de fani venind sa ceara si autograf. Ilustratiile volumului sunt semnate de Horatiu Malaele. Mihaela Radulescu si-a descris cartea ca pe “un manual de suflet”, precizand si ca aceasta “e usor de citit”. Cea de-a doua carte a Mihaelei Radulescu, “Niste raspunsuri”, a aparut la editura Polirom, in Hors Collection. Cartea “Niste raspunsuri” imbina texte de fictiune beletristica si texte personale, eseu si publicistica.
Volumul de debut al Mihaelei Radulescu – “Despre lucrurile simple” – a aparut tot la editura Polirom, in anul 2007. Cartea, prefatata de Alex. Leo serban, contine articole publicate in revista Elle, dar si texte inedite in care vedeta abordeaza o gama larga de aspecte sociale, oferind sfaturi si pareri personale, pe baza propriei experiente de viata. Volumul “Despre lucrurile simple” s-a vandut in circa 50.000 de exemplare.
Mihaela Radulescu are o experienta de peste zece ani in televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfarsitul lunii mai, renuntand la emisiunea “Duminica in familie”, pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Radulescu a fost fiul sau, Ayan.
Viata Mihaelei Radulescu a fost in atentia presei in mai multe randuri in acest an, dupa divortul sau de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.
Targul International Gaudeamus – Carte de invatatura, aflat la editia a XVI-a, se desfasoara de miercuri pana duminica, in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo din Capitala. Evenimentul, in prezent un punct de reper al pietei de carte din Romania, a fost initiat si este organizat anual, din 1994, de Radio Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *