Donezi carte, ai parte! si Carti vechi pentru carti noi! au priza la publicul cititor

Programele Donezi carte, ai parte! care se desfasoara la Libraria Dalles si Carti vechi pentru carti noi implementat in magazinele Diverta din Cluj Napoca au priza la publicul cititor.
La Libraria Dalles la doar doua saptamani de la lansarea campaniei s-au colectat peste 650 de carti, iar numarul de persoane interesate de acest program este in crestere. Si in magazinele Diverta din Cluj Napoca s-au colectat peste 400 de carti.

Detalii campanii:
Incepand cu data de 15 iunie a.c. la Libraria Dalles din centrul capitalei, in schimbul unei carti vechi primesti un cupon de reducere de 15% pentru un volum nou. Donezi carte, ai parte! – se desfasoara pana pe data de 5 septembrie, iar cartile care se vor dona urmeaza sa fie directionate catre Fundatia RTC care la randul ei le va directiona catre bibliotecile unor scoli din Bucuresti, cat si catre centre de copii si batrani. Cartile deteriorate si mult prea “ciufulite” se vor trimite spre reciclare.
In aceeasi perioada campania se desfasoara si in cele trei magazine Diverta din Cluj-Napoca, sub sloganul “ Carti vechi pentru carti noi” – avand acelasi mecanism, iar Fundatia RTC va dona cartile scolilor si centrelor de copii si batrani din Cluj-Napoca.
Pentru fiecare carte donata se va primi in schimb un voucher de 15% discount care poate fi utilizat la achizitia unui volum nou. Voucherele nu se cumuleaza pentru achizitia unui titlu si pot sa fie folosite pana pe data de 15 septembrie.

One thought on “Donezi carte, ai parte! si Carti vechi pentru carti noi! au priza la publicul cititor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *