Editura ART lanseaza volumul-eveniment Noile Mitologii coordonat de Jrme Garcin in cadrul colectiei Dulapul indragostit.

Editura ART lanseaza volumul-eveniment Noile Mitologii coordonat de Jerome Garcin in cadrul colectiei Dulapul Indragostit.

Participa: Laura Albulescu, Cezar-Paul Badescu, Vintila Mihailescu.

Evenimentul va avea loc joi, 8 octombrie, ora 18:00, la Orange concept store, Calea Victoriei, nr. 41 (langa magazinul Muzica).

Noile Mitologii

In 1957, Roland Barthes publica Mitologii, un splendid si acid portret al societatii de consum. E momentul sa deschidem si noi bazarul anilor 2000.
Sub coordonarea lui Jerome Garcin, cunoscut scriitor si om de televiziune din Franta, 57 de romancieri, filozofi, sociologi, istorici, economisti, psihanalisti (printre care Pascal Bruckner, Gilles Lipovetsky, Bernard Pivot, Georges Vigarello, Catherine Millet, Philippe Sollers, Frdric Beigbeder, David Le Breton) vorbesc despre cate o noua mitologie De la iPod la SMS, de la Fumatul ucide la plasturele antitabagic, de la 4×4 la Smart, de la trupul dezgolit al lui Emmanuelle Bart la Kate Moss, de la Google la blog, de la Botox la 9/11, de la geanta XXL la instalatorul polonez.
Scurt, incisiv si nonsalant. Pentru ca meritam.

In colectia Dulapul indragostit a Editurii ART vor aparea:
Patrick Amine, Mic elogiu al maniei; Massimo Donna, Filozofia vinului

Eveniment realizat cu sprijinul
Orange concept store si Nespresso
http://www.editura-art.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *