Editura C.H. Beck lanseaza prima biblioteca juridica on-line

Sub sloganul „Busola dumneavoastră în labirintul legislativ românesc!”, Editura C.H. Beck vă pune la dispoziţie prima bibliotecă juridică exclusiv on-line. În intenţia de a fi cel mai complet program informatic în domeniul juridic din România, site-ul cuprinde:
– legislaţia României de la 1989 până în prezent plus toate actele normative importante de la 1865 aflate în vigoare
– peste 600 de acte normative consolidate la zi, precum şi versiunile lor
– selecţie de legislaţie europeană oferită în colaborare cu portalul eur-lex.europa.eu
– jurisprudenţă (peste 50.000 de hotărâri judecătoreşti!)
– doctrină (disponibilă pentru drept civil şi procedural civil)
– comentarii pe contracte şi cereri şi acţiuni în justiţie
– bibliografie juridică – cuprinsul celor mai importante 12 reviste juridice din România

Toate interconectate!
Căutaţi o anumită informaţie? Un simplu click! şi veţi avea în faţa ochilor toate actele normative, toate hotărârile judecătoreşti şi toate paginile de doctrină în care veţi regăsi informaţiile căutate! Unul dintre avantajele legalis.ro este că vă permite accesul permanent, fie că vă aflaţi la serviciu sau acasă.
legalis.ro vă pune la dispoziţie cea mai comodă şi facilă modalitate de consultare şi verificare a conţinutului legislaţiei, practicii judiciare şi doctrinei juridice. Căutarea simplificată de care beneficiază programul este similară celei folosite de marile motoare de căutare. Pe lângă aceasta, programul permite vizualizarea actelor normative în versiunea aflată în vigoare la data selectată în calendar.
Testând gratuit timp de o lună legalis.ro, veţi putea descoperi şi alte facilităţi pe care programul le pune la dispoziţie! Pentru aceasta, nu trebuie decât să intraţi pe www.legalis.ro!
Încă din anul 2007, Editura C.H. Beck a început să regândească strategia de abordare a pieţei juridice româneşti, axându-se mai mult pe necesităţile utilizatorilor de programe legislative. Dorind să răspundă necesităţii de informare imediată şi completă, Editura C.H. Beck a decis să lanseze în luna aprilie a acestui an biblioteca legislativă legalis.ro.
“Acest produs caracterizează nu numai activitatea unui profesionist al dreptului, ci se impune şi pentru alte categorii profesionale ori sociale: economişti, manageri, oameni de afaceri etc.” a declarat Radu Dimitriu, directorul Editurii C.H. Beck.
Ţinând cont de targetul vizat, s-a impus ca legalis.ro să fie realizat de profesionişti cu experienţă în diverse arii de activitate juridică. Se dovedeşte astfel că legalis.ro nu numai că este diferit, ci reprezintă şi unul dintre cele mai inovatoare şi complete produse on-line. legalis.ro este totodată şi cel mai important rezultat al Editurii C.H. Beck.

Despre Editura C.H. Beck

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică. Editura s-a impus pe piaţa literaturii juridice în anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor ALL şi editura germană C.H. BECK. Începând cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului său european C.H. Beck, devenind astfel o societate independentă, cu capital majoritar german.

Obiectivul Editurii C.H. Beck (www.beck.ro) este acela de a construi în România o companie puternică, în măsură să ofere utilizatorilor o gamă completă de produse editoriale, la cele mai noi standarde europene.

Web: www.legalis.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *