Editura CORINT prezinta: Amintiri in ALB si Negru de Dan Negru

Prefata de Mihaela Radulescu; Desene de Popa’s

• LANSARE ŞI SESIUNE DE AUTOGRAFE – Târgul de carte Bookfest, pavilionul 15, standul Grupului Editorial Corint, sâmbătă, 12 iunie 2010, ora 15:00.
Prezintă: Cristian Brancu şi Marius Ghilezan.
Va face caricaturi: Ştefan Popa Popa’s

Valeriu Lazarov ne spunea adeseori că avem cea mai frumoasă meserie din lume, singura în care ce visezi noaptea poţi realiza a doua zi. Uneori mi-e dor de generaţia de aur a show-urilor de televiziune. Dacă fotbalul are o astfel de generaţie, de ce n-ar avea-o şi televiziunea?

O părticică din întâmplările şi amintirile petrecute atunci şi acum le-am aşternut aici cu convingerea că ele vor fi valoroase cândva doar pentru o singură persoană: Dara, fetiţa mea.

Restul e fum…

Format: 11,5 x 18,5 cm
Nr. pagini: 224
ISBN: 978-973-135-564-1
Preţ: 34,90 lei

DAN NEGRU s-a născut pe 23 februarie 1971 la Timişoara. Este realizator de emisiuni radio şi de televiziune. De-a lungul anilor, programele lui au stabilit recorduri de audienţă, el devenind cel mai longeviv prezentator de emisiuni de divertisment din zona de prime-time a televiziunilor din România. A prezentat festivaluri precum Mamaia, Eurovision, Callatis şi show-uri TV ca „Academia vedetelor”, „Batem palma”, „Ziua judecăţii”, „Ciao Darwin”, „Competiţia”, „Secret talent”, „Te pui cu blondele”, „Jocuri la Saint-Tropez” etc.
Dan Negru a stabilit un record greu de egalat în România: timp de zece ani consecutiv, programele de revelion prezentate de el au fost lider de piaţă, potrivit sondajelor oficiale de audienţă.

„Pe mine Dan Negru m-a convins că face televiziune încă de când era la Timişoara, dar Omul Negru m-a convins că e chiar mai valoros şi mai de luat în suflet, căci au trecut destui ani şi destule succese peste el, dar n-a devenit Dan Negru, ci a rămas Omul Negru.
Prim-planul ia minţile, succesul le răvăşeşte, celebritatea schimbă metabolisme morale, dar unii, care au luat mai în serios munca şi mai în joacă faima, au rămas pe marginea acestei lumi stridente, chiar dacă i-au fost, în repetate rânduri, regi. (…)
Ştiu că modestia lui e originală, nu e făcătură ca la multe făpturi «de sticlă», zămislite din PR şi vorbe bine alese (…).
În televiziune, toţi cei care găzduiesc emisiuni sunt vedete. Printre ei, unii sunt chiar profesionişti. Dintre ei, foarte puţini, pe genericul final, rămân Oameni. Şi abia ăştia din urmă pot intra într-o istorie, fie ea şi «de sticlă».” MIHAELA RĂDULESCU

Partener media: ANTENA 1
Recomandat de: www.bookiseala.ro

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *