Editura Litera – invitatie la Bookfest!

Litera va invita in perioada 23-25 mai la standul sau din pavilionul 14, Romexpo. Dintre cele peste 500 de titluri si 50 de noutati, nu vor lipsi binecunoscutele colectii Mari dictionare si albume, Literatura, Biblioteca pentru toti, Raftul de cultura generala, Ghidurile turistice TOP 10, dar nici enciclopediile, cartile ilustrate pentru copii, cartile practice si de sanatate.

Noutatile si surprizele pe care Litera le pregateste cititorilor la acest targ apartin tuturor colectiilor, astfel incat amatorii fiecarui gen literar in parte sunt rasplatiti prin carti premiate si apreciate de publicul si de critica din lumea intreaga. In colectia de literatura Premium vor aparea Tony si Susan, de Austin Wright, O zi, de David Nicholls si Prea multa fericire, de Alice Munro. In colectia Thrillernoile aparitii sunt Cu sufletul la gura, de Dean Koontz si Imperiul pierdut, Clive Cussler. In colectia Literatura Fantastica, vom bucura impatimitii genului cu Focul, de P C Cast, Crescendo, de Becca Fitzpatrick, Ratacire, de Lauren Kate si Rosu de rubin, de Kerstin Gier.

Alaturi de aceste titluri, se vor mai afla pe rafturile noastre la Bookfest si multe alte noutati, dintre care enumeram doar cateva: cartile pentru copii Sarah Kay si povestile ei nazdravanesi Sarah Kay si prietenii ei, Aventurile baronului Munchhaussen, Ramasitele unui axolotl, s.a.

Reducerile Litera de la aceasta editie Bookfest sunt generoase, ajungand pana la 50%! In plus, oricine achizitioneaza de la standul Litera in perioada targului, poate castiga o excursie in Grecia pentru doua persoane, alaturi de multe alte premii: invitatii la concerte, bilete la teatru si cinema, pachete de carti, etc.

www.litera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *