Reduceri la Bookfest la editura Amaltea

La targul de carte Bookfest, desfasurat in perioada 25-29 mai 2011, beneficiati de o dubla oferta la standul Amaltea: puteti achizitiona carti noi si, de asemenea, beneficiati de reduceri semnificative pentru titluri deja celebre, dar si pentru noile aparitii. Editura Amaltea este recunoscuta pentru publicarea unor lucrari remarcabile, cotate “bestseller” de catre New York Times, cat si pentru operativitatea cu care vine in intampinarea cititorilor prin cele mai competitive oferte.
Veti avea ocazia sa aflati aspecte noi legate de comunicare, negociere, prima impresie, directionarea energiilor negative, perseverenta, finalizarea actiunilor, relatii constructive, oameni dominatori, impulsivitate si mai tot ce aveti nevoie pentru a prelua controlul vietii voastre si pentru a va dezvolta competitiv.
La standul Editurii Amaltea veti putea rasfoi titlurile preferate din colectiiile Cunoastere si Autoeducare MOTIVATIONAL, Cunoastere si Autoeducare BUSINESS, Mileniul TREI, dar si cele mai bune titluri Science Fiction.
Anul acesta, Bookfest este un nou prilej pentru ca titluri celebre ale unor autori precum John Maxwell, Patricia Evans, Hal Urban, Jack Canfield , Mark Victor Hansen, Rich DeVos, Loretta LaRoche s.a. sa patrunda mai usor in casele, mintile si sufletele fanilor prin reduceri de top.
In plus, veti rasfoi carti lansate recent precum: “Toti comunicam, dar putini stabilim relatii” de J.C.Maxwell, “Dragostea este suficienta…si alte minciuni despre viata in doi” de John W. Jacobs, “Totul depinde de tine” de Thomas B. Smith, “Invata sa faci bani” de Mark Victor Hansen si Robert G. Allen !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *