Editura TREI si TeamDeals lanseaza o promotie la romanele politiste din colectia Seria Neagra

Editura TREI, in parteneriat cu TeamDeals, au lansat oferta – un pachet de 10 romane politiste din Seria Neagra la doar 59 RON, in loc de 139 RON si transport gratuit, indiferent de locatie

Colectia “Seria Neagra”
Oferta se adreseaza in primul rand iubitorilor de romane politiste si psihologice. Cartile apartin unor autori nordici din topurile de vanzari de peste tot din Europa.

Pentru a beneficia de promotie, doritorii trebuie sa isi cumpere cuponul de reduceri de pe site-ul TeamDeals, cupon valabil pana la data de 30 septembrie. Comanda se poate plasa pe site-ul Editurii Trei, incepand cu data de 7 septembrie 2011.

Colectia cuprinde urmatoarele titluri:

1. “Printesa gheturilor”, de Camilla Lackberg, carte care s-a vandut in Suedia in peste un milion de exemplare si a devenit bestseller in Europa si in SUA.

2. “Explozii in Stockholm”, de Liza Marklund, care propune o eroina interesanta, pe jurnalista Annika Bengtzon. Aceasta investigheaza, alaturi de politie, o explozie care a avut loc la Stadionul Victoria, gazda Jocurilor Olimpice.

3. “Eroare judiciara”, de Anne Holt, o carte inspirata de un caz real, despre un ucigas in serie care sechestreaza copii si ii omoara intr-un mod ce nu poate fi identificat de politie.

4. “Orasul borcanelor”, de Arnaldur Indridason, a starnit o dezbatere in Islanda, pe marginea bazelor de date genetice. Anchetarea mortii unui batran il conduce pe detectivul Erlendur intr-un laborator secret, unde se tin organe prelevate pentru cercetari genetice.

5. “Suflete damnate”, de Yrsa Sigurdardottir, un roman politist inteligent, cu o atmosfera glaciala si o intriga absolut fabuloasa: un hotel bantuit, legende lugubre, copii abandonati pe campuri de lava, un cadavru cu ace in talpi si invelit in alge, plus o multime de suspecti.6. “Sacrificiul din miezul iernii”, de Mons Kallentoft, a carui intriga o reprezinta descoperirea cadavrului gol al unui barbat obez, atarnand de creanga unui copac.

7. “Furtuna solara”, de Asa Larsson, roman tradus in 21 de tari, premiat de Asociatia Scriitorilor de Romane Politiste din Suedia si adaptat pentru marele ecran.

8. “Ecouri de dincolo de moarte”, de Johan Theorin, catalogata de criticii literari ca fiind opera scriitorului ce l-a detronat pe bine-cunoscutul Stieg Larsson, regele suedez al romanului politist.

9. “Cu ochii mintii”, de Hakan Nesser, o carte bazata pe un caz inspirat atat de experienta de la catedra a lui Nesser, cat si de activitatea de psihiatru a sotiei sale: o profesoara de liceu este gasita ucisa in cada, iar sotul ei, Janek, devine principalul suspect.10. “Al patrulea…”, de Kjell Ola Dahl, are ca protagonista o femeie frumoasa, misterioasa, cu legaturi in lumea academica, dar si in cea a infractorilor. Aceasta femeie enigmatica apare si dispare inexplicabil, pozand uneori intr-o fiinta vulnerabila, eterica, alteori dovedindu-se rece, calculata, plina de forta si fara scrupule.Editura TREI a aparut la jumatatea anilor ’90, intr-o perioada in care piata editoriala romaneasca iesea din inertie, incercand sa se reabiliteze dupa lunga penurie de carte din perioada comunista.

Initiatorii ei, prof. dr. Vasile Dem. Zamfirescu, profesor de psihanaliza la Facultatea de Filosofie si Silviu Dragomir si-au propus sa publice carti de psihanaliza, un gen aproape inexistent pana in acel moment in Romania. Ideea s-a bucurat de succes, “Biblioteca de psihanaliza” a editurii devenind o autoritate in domeniu. Colectia “Fiction Connection” nu este o colectie axata pe o tema anume, ci abordeaza mai degraba o zonă literara generoasă, propunand lecturi placute, captivante si adesea nonconformiste.

Despre Team Deals
TeamDeals este un site de reduceri colective care a fost lansat in anul 2011. In fiecare zi, site-ul TeamDeals propune reduceri cuprinse intre 50-90% la diferite produse si servicii – restaurante, baruri, spa-uri, teatre sau magazine din Capitala si din alte orase.

Pentru a beneficia de reduceri, utilizatorii sunt nevoiti sa-si faca un cont pe site si sa-si achizitioneze cupoanele aferente promotiei vizate, pe care sa le plateasca direct prin card sau prin ordin de plata, dupa preferinte.

www.teamdeals.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *