Ei/Ele – Victor Bratu @ The Lobby Art Space

Vernisajul expozitiei de pictura “Ei/Ele”, a artistului Victor Bratu va avea loc in data de 17 mai, ora 19.00 in incinta Spatiului de Arta Contemporana The Lobby, Strada Vulturilor 18. Expozitia poate fi vizitata pana in data de 30 iunie.

Construind un spatiu in care geometria devine spirit, ritmul devine traire, Victor Bratu defineste o arta ce se desfasoara dincolo de obisnuit si mecanic, dezvaluind o noua realitate in spatele aparentelor.

In universul sau, structurile se topesc pana la inconsistenta, devenind magma, franturi de elemente figurative se zbat, se contorsioneaza, acaparand suprafete abstracte, decorative. Spiritul sau ludic continua acest discurs, in care tensiunea creata de amorf si figurativ, devine loc de reinterpretare a ideilor sale.

Precum un vizionar, artistul creaza un spectacol vizual, tonic si in acelasi timp fascinant, in care fuziunea dintre simbolism si abstract, joaca primul rol, acela de transcendenta.

Va asteptam la vernisajul expozitiei Ei / Ele ce va avea loc in data de 17 ma i 2011, ora 19, in incinta Spatiului de Arta Contemporana The Lobby.

Un eveniment sustinut de RSI Electro si Heat Advertising.

http://thelobbyart.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *