Emisiune de teatru la Senso TV

SensoTv.ro a lansat noua varianta Gong, emisiunea cu si despre teatru de pe Urban Arts Channel, aducandu-i in fata pe Andrei Gheorghe si Florin Piersic Jr, care vorbesc despre ultimele proiecte si bineinteles despre teatru. “Gong a inceput ca un proiect de promovare a teatrului intr-un domeniu in care nu mai exista o emisiune tv despre teatru, in august 2008, venind cu o noutate – trailere ale pieselor de teatru. De ce ? Pentru ca e foarte bine ca in momentul in care auzi de un spectacol sa poti vedea secvente din el si sa te poti decide daca merita sa ajungi la el sau nu”, a declarat Alex Cilibianu, producatorul Gong.

Proiectul prezenta pe langa trailere interviuri cu actorii si regizorii pieselor de teatru. “O varianta beta in care am invatat cam ce si cum ar trebui facut, cu emotii, mici greseli, multe ore la montaj, balbaieli in timpul interviurilor, dar a meritat. Gong este inca work in progress pentru ca vreau sa fie o emisiune adresata nu numai consumatorilor de teatru. Mai am de crescut la ea si de lucrat la modul in care este prezentata”, a precizat producatorul emisiunii.

In prezent emisiunea Gong are trei rubrici: “recomandare gong”(in care este prezentat un trailer al unei piese de teatru care merita vazuta), “inside” (interviuri cu oameni din domeniu – actori, regizori, dramaturgi etc.) si “TEATRU versus” (interviuri cu oameni “tari” din alte domenii).

Pentru mai multe detalii, il puteti contacta pe Alex Cilibianu, producator GONG, la adresa de mail: alex.cilibianu@sensotv.ro si tel: 0741 107 015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *