Eragon 3 apare pe 23 septembrie 2008 (in engleza)

Cristopher PaoliniCea de-a treia carte din seria Eragon, asteptata de mult timp, dar care nu este inca gata, va fi lansata la Random House pe 23 septembrie 2008, a anuntat Cristopher Paolini, care spune ca acum lucreaza la ultimul capitol al cartii.

Povestea continua! Si acest lucru nu poate sa fie decat o veste buna pentru fanii trilogiei. De fapt, nici nu mai este trilogie, ci o serie in toata regula, pentru ca Paolini a dezvaluit faptul ca va exista cel putin si volumul patru.

Informatiile provin de pe site-ul oficial al lumii lui Eragon, Alagaesia.com, unde Sapphira va asteapta. Exista un newsletter si puteti primi informatii in timp real.

Design-ul copertei si titlul volumului trei urmeaza sa fie anuntate ulterior. Cei inscrisi pe site vor afla printre primii despre aceste lucruri. Random House va lansa mai multe campanii interesante in 2008, inainte de lansarea cartii, incepand chiar din ianuarie, promit editorii Alagaesia.

3 thoughts on “Eragon 3 apare pe 23 septembrie 2008 (in engleza)”

  1. cartea asta m a impresionat cel mai mult dintre toate carile pe care le am citit.are o imaginatie de exceptie si personajele sunt excelent create de catre autor….abia astept sa citesc al 3 lea volum si al 4 lea….vor fi cu siguranta captivante si impresionante…ador sa citesc acesta carte oricand.

  2. this is very emotianal…i was impresst from the firs page that i ve read…i alwaise can read this bookes…the persons from the storry are excelent and i love them…the best book ever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *