Eragon 3: Brisingr – titlul viitoarei carti

Eragon 3Cristopher Paolini a dezvaluit astazi titlul celei de-a treia carti din seria Eragon: Mostenirea, respectiv Eragon 3: Brisingr – Christopher Paolini . Autorul a incercat sa gaseasca un titlu de un singur cuvant si pina la urma s-a gandit ca acesta este cel mai potrivit pentru urmatorul roman.

“M-am chinuit mult sa gasesc un titlu de un cuvant, dar mi-am dat seama ca avea un cuvant perfect. Pentru motive pe care le veti intelege citind cartea, acest titlu este perfect”, a declarat Paolini.

Asa cum v-am informat, Eragon 3 va fi lansata pe 23 septembrie 2008, iar varianta in limba romana va fi prezentata ulterior. Brisingr este un cuvant vechi din limba norvegiana care inseamna “foc”. In prima carte a seriei, Brom, primul profesor al lui Eragon, foloseste cuvantul Brisingr pentru a aprinde un foc. Mai tarziu, in cartea a doua, cand este la un pas de a fi prins de Urgali, Eragon foloseste magia lui Brisingr pentru a scapa de ei.

Coperta volumului trei are un dragon auriu, Glaedr, batranul dragon care o antreneaza pe Saphira. Pentru versiunea in englza se pot face pre-comenzi la http://www.alagaesia.com/

Cumpara cartile!

Eragon – Christopher Paolini – Primul volum al trilogiei Mostenirea

Eragon II – Christopher Paolini – Al Doilea volum al trilogiei Mostenirea

Brisingr – Christopher Paolini

19 thoughts on “Eragon 3: Brisingr – titlul viitoarei carti”

 1. oficial nu a fost lansata nici o data pentru lansarea in limba romana.Dupa ce apare in engleza probabil se va lucra la traducere. Asteptam si noi cu interes vesti.

 2. super abia astept sa apara cine e cu mine saszi8ca brisingr ????????:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aa si mai r\vreau sa spun ca autorul e un om destept si ca imi place poza lui de pe careteeee MMMMMMMMMMMUUUUUUULLLLLLLLTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  aaa si as vrea sa mai scrie ceva carti tot triologi te iubesc

 3. offf… mai avem de asteptat!
  superba naratiune… poate vor fi ecranizate si cele doua parti, Cartea primului nascut si mult asteptata Brisingr. numai de bine!

 4. exista cartea in engleza la noi in romania ? daca stie cineva de udne se comanda datimi si mie un mesaj pe mess “mad_bogo_unleashed” mersi

 5. De mult nu am mai citit ceva cu atata pofta cu cat am citit Eragon! Saphira e adorabila si Eragon pe masura. Legatura dintre ei magnifica. De abia o astept pe a III a. Filmul … eh! nu surprinde magia cartii, dar merge! Sper ca urmatoarele filme sa fie mai bune…pana atunci cartea e cea mai buna!

 6. cartile astea….doamne da sa mai scris cateva capitole pt ca sunt exceptionale si formidabile…iar personajele la fel….te ador..doamne da sa apara cat mai repede si in romana:X:X:X

 7. Eragon este cea mai tare carte pe care am citito vreodata!am vazut filmul dupa prima parte si cred k prefer sa citesc cartea.

 8. Al treilea volum a apararut de mult, il gasesti de exemplu la Carrefour sau la Carturesti. Cred ca si online il poti gasi.

 9. Daca va plac cartile fantasy si vreti sfaturi sau poate considerati ca exista o carte fantasy pe care eu poate nu am citito, contactatima la id-ul nichita.ionete sau pe facebook. Numele contului meu de FB este Nichita Ionete dati search si ma gasiti…

 10. Cine are ultimele 2 carti (de vanzare) din ciclul `Mostenirea` (Brisingr si Inheritance) si e din Piatra Neamt sa imi spuna pe id-ul `paula_yzabela10`.Multumesc!!!:*:*:*:*:*:*:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *