EVENIMENTELE NEMIRA LA BOOKFEST 2009

Standul Nemira (Complex Romexpo, Pavilion 14)

Colectia GHIDUL XENOFOBULUI va fi lansata la Bookfest vineri, 19 iunie 2009, ora 18, in standul Nemira, avandu-i ca invitati speciali pe actrita Maia Morgenstern si pe scriitorul Radu Paraschivescu.
Colectia GHIDUL XENOFOBULUI, care contine in prezent noua titluri ( americanii, englezii, francezii, spaniolii, germanii, israelienii, austriecii, polonezii, irlandezii) vorbeste cu mult umor despre micile calitati si marile defecte ale omenirii. Autorii cartilor ne asigura ca vindeca de xenofobie aproape garantat!
In saptamana care va urma targului, colectia se va imbogati cu urmatoarele titluri: canadienii, italienii si olandezii.

Sambata, 20 iunie 2009, ora 12, la standul Delegatiei Wallonie-Bruxelles (Pavilionul 17, standul 5) va invitam la o sesiune de autografe pentru cartea LE MYSTERE DES ANGES, de Valentin Nicolau, publicata de editorul belgian Lansman – cel mai mare editor de teatru din Europa.
Valentin Nicolau este al doilea dramaturg roman publicat de Lansman, dupa Matei Visniec.
Cartea a fost lansata, in prezenta editorului belgian, la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, editia 2009.

Faimoasa serie fantasy a lui Stephen King, TURNUL INTUNECAT, asteptata de fanii din Romania, va fi prezenta la standul Nemira de la Bookfest cu primul volum, PISTOLARUL. Acest volum se va vinde in premiera la Bookfest.
Sambata, 20 iunie, ora 14, vom face cunostinta cu PISTOLARUL lui Stephen King pe care il vor prezenta: Mihai-Dan Pavelescu, Mircea Pricajan si Michael Haulica.

Platesti o enigma, primesti doua!
Special pentru Bookfest 2009 am pregatit o promotie atragatoare pentru fanii lui Peter James. Cine va cumpara ultimul lui roman, PE URMELE MORTULUI, primeste cadou, la alegere, una dintre cartile aparute anterior – Viu sau mort, Sa mori frumos, Aproape mort.

DESPRE NOUTATI

In colectia Babel, Editura Nemira ofera un roman superb, ELEGANTA ARICIULUI de Muriel Barbery, o poveste despre o portareasa care incearca sa lase impresia ca e doar o portareasa, ea fiind de fapt foarte citita, foarte erudita si foarte fina. Romanul este bestseller international tradus in douazeci si sapte de tari si este recomandat de un cabinet parizian de psihoterapie ca alternativa la Prozac.

In colectia Nautilus continuam seria Cantec de gheata si foc, cu al treilea volum, IURESUL SABIILOR, scris de George R.R. Martin, serie despre care New York Times Book Review crede ca „va ajunge cea mai buna saga fantasy scrisa vreodata“. A castigat Premiile Locus si Geffen si este finalist al premiilor Hugo si Nebula.
In Nautilus SF il regasim pe Dan Simmons cu volumul CADEREA LUI HYPERION, un roman care detine Premiile Locus, SF Chronicle, British SF si Seiun si care este finalist al premiilor Hugo si Nebula.

In colectia Suspans apar EVANGHELIA DUPA SATANA, de Patrick Graham, bestseller international si thriller religios recompensat cu Prix des Maisons de la Presse si HOTUL DE MERINDE (Seria Comisarul Montalbano), de Andrea Camilleri, bestseller international cu peste 10 000 000 de exemplare vandute.
Tot in aceasta colectie continuam sa il publicam pe Peter James – unul dintre cei mai cititi autori de romane politiste din lume – cu volumul PE URMELE MORTULUI.

PLATON SI ORNITORINCUL INTRA INTR-UN BAR…mic tratat de filosdotica si ARISTOTEL SI FURNICARULl MERG LA WASHINGTON…mic tratat de abureala politica (volum numai bun de citit inaintea alegerilor!) sunt cartile „tipilor cu filozofia“, adica Thomas Catchart si
Daniel Klein. Aceste carti vorbesc despre filozofie intr-un mod inedit, prin intermediul anecdotelor.

Un titlu deosebit, cu un continut complex, este cartea ISTORIA CUCERIRII AMOROASE, care vorbeste despre arta seductiei din Antichitate pana in zilele noastre. Autorul, istoricul Jean Claude Bologne, a consultat nu mai putin de 110 manuale de seductie, aparute din Antichitate si pana in zilele noastre.

JOCURILE FOAMEI, de Suzanne Collins, primul volum al seriei cu acelasi nume din colectia Nemira Junior, este cotat ca fiind una dintre cele mai bune carti pentru adolescenti ale anului 2008, fiind recomandata, printre altii, de Stephen King si Stephanie Meyer. Este bestseller international publicat in 32 de tari.

Tot in colectia Nemira Junior, in seria de succes LUX, New York Times bestseller, apare al doilea volum al acestei serii – SUSPICIUNI (autoare: Anna Godbersen).

In seria Gossip Girl, apreciata ca fiind Sex and the City pentru adolescenti, apare a saptea carte, NIMENI N-O FACE MAI BINE.

Seria Nemira Damen Tango se imbogateste cu trei titluri: MARIA ANTOANETA, de Gerald Messadie, MADEMOISELLE VICTORINE, de Debra Finerman si IUBIREA SECRETA, de Paola Calvetti.

Nemira propune si in acest an o tombola atragatoare, oferim trei premii in valoare de 500 de lei cu seturi de carti Nemira si o excursie de opt zile, pentru doua persoane, in insula Gran Canaria, cu conditia cumpararii unei carti Nemira. Talonul de tombola se obtine de la stand.

Reducerile pe care le practicam in acest an incep de la 20% si ajung pana la 50%.

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-a pastrat renumele in industria cărtii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati. Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Biblioteca de politica, Biblioteca de istorie, Biblioteca de psihologie etc.
In prezent Grupul Editorial Nemira reuneste 4 edituri: Nemira, Nemi, Nemira Junior si Manga Otaku.

Tel.: 0730 715 935
www.nemira.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *