EVOLIO lanseaza un nou eReader, Evobook 2, si propria librarie virtuala

Evolio a lansat astazi, un nou eBook Reader, Evobook 2, si propria librarie virtuala, eBooks.Evobook.ro. Evenimentul de lansare a avut loc in cadrul Targului International Gaudeamus 2011.

eReaderul Evobook 2 are un ecran impresionant, avand o asemanare uimitoare cu hartia reala.
Contrastul este cu 50% mai mare fata de predecesorul sau, Evobook 1, iar autonomia este marita cu 25%. In plus, Evobook 2 are numai 8 mm grosime si doar 90 de grame, fiind, astfel, unul dintre cele mai plate si mai usoare eReadere din lume.

In plus, dispune de accelerometru (G-Sensor) care modifica orizontal/ vertical textul afisat, in functie de pozitia in care este tinut. Tehnologia e-ink, in 16 nuante de gri, si cu ecran antireflex ofera dispozitivului o suprafata lizibila si clara din orice unghi, atat in lumina solara directa, cat si in lumina de interior.

Evobook 2 este complet customizat pentru cititorii de limba romana, si suporta marea majoritate a formatelor de ebook-uri: PDF, ePub, TXT, PDB, FB2, HTML, RTF, MOBI, suportand Adobe DRM.

Evobook 2, impreuna cu portalul de continut eBooks.Evobook.ro, formeaza singurul ecosistem din Romania care serveste clientilor sai eBook Readere si continut digital dedicat, in acelasi timp.

„Pana acum, cititorii de carti
electronice romanesti gaseau la anumiti furnizori diverse ebook-uri si la alti furnizori cititoare electronice, incompatibile uneori cu formatele digitale pe care le achizitionau. Noi furnizam, de astazi, si continutul si dispozitivul. 100% compatibil, 100% romanesc”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Libraria virtuala eBooks.Evobook.ro comercializeaza peste 200 de ebook-uri ale unor autori celebri precum Paulo Coelho, Cory Doctorow, Lev Tolstoi, Gabriel Liiceanu, Mircea Cartarescu sau Constantin Noica, avand in plan extinderea portofoliului de titluri la peste 1000 in urmatoarele luni.

Achizitionarea eBook-urilor este foarte simpla, dureaza putin, iar vizitatorii beneficiaza de asistenta online. Portalul dispune de ebook-uri in format .ePub si .PDF, contine informatii si tutoriale de utilizare, precum si o sectiune de Free Download.

Produsul poate fi comandat online, pe site-ul www.evobook.ro.

One thought on “EVOLIO lanseaza un nou eReader, Evobook 2, si propria librarie virtuala”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *