Fa-ti cadou tabloul din muzeu!

In Street Delivery, festivalul care schimba o strada, dam cadou un tablou din Muzeul de Arta. E de fapt lucrarea artistei Timea Ciora, care timp de o saptamana va sta agatata pe unul din peretii muzeului, asteptand sa fie gasita. Nu veti putea pleca acasa cu ea sub brat – o sa va opreasca muzeografii sau direct o sa va incatuseze politia – ci doar trebuie sa o reperati. Pasii 2, 3, 4 sunt prezentati mai jos

Dupa ce ati gasit-o, retineti locul, vecinatatile, eventual etajul. Cu informatia veniti in libraria Carturesti, o puneti pe un bilet, iar pe acesta din urma – intr-o cutie. La sfarsitul celor trei zile de Street Delivery, respectiv al zilelor de libertate, frumusete si inedit, in plina strada vom baga mana in urna, vom trage un bilet castigator, iar daca informatia e corecta, norocosul pleaca acasa cu tabloul din muzeu. Totul va fi in vazul lumii, duminica, undeva pe la ora 20, inainte de one-man-show-ul starului Razvan Mazilu.

In primul an de Street Delivery am livrat o sculptura Nada Stojici. La editia a doua – o pictura Alina Slimovschi. Iar acum, la al treilea an de festival cu dichis, desenul artistei Timea Ciora.

Street Delivery este o uzina de voie-buna, ce intre 29-31 mai produce fericire de calitate. Strada Mercy se transforma, cei ce o calca – asijderea. Ingaduiti-va experienta!

Asadar, incepand de marti trebuie sa pasiti in muzeu. Si sa vedeti ce se ascunde acolo…Multa arta buna!

http://www.carturesti.ro

One thought on “Fa-ti cadou tabloul din muzeu!”

  1. Pingback: Twitted by pcforum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *