Ziua copilului la Diverta Online

Se apropie 1 Iunie, sarbatoarea dedicata copiilor de toate varstele. Ce ii poti darui copilului tau pentru a se bucura de magia acestei zile? Diverta Online (www.dol.ro) iti ofera o mare varietate de cadouri de unde poti alege.

Jucariile sunt centrul universului copilului tau. Fa-i o bucurie cu unul din trenuletele Thomas. Poti alege setul cadou Thomas sarbatorirea zilei de nastere, care are pregatite surprize ca decoratiuni de petrecere sau baloane. Prichindelul tau va fi incantat cand va primi un simpatic trenulet Thomas cu melodie si baloane de sapun.
Lumea cartilor a avut intotdeauna un loc special dedicat copiilor. Dezvolta imaginatia deja bogata a copilasului tau daruindu-i o carte din cele doua serii de volume fermecatoare ce asteapta sa-si faca noi prieteni. Baieteii vor fi cuceriti de fascinantul univers al piratilor, insulelelor si comorilor ascunse, prezent in Seria Piratii. Semielful Robin, pitica Fafnir, dragonii, Imperiul Omois, planeta AltaLume si tanara magiciana Tara. Personaje si locatii neobisnuite din Seria Tara Duncan, un ansamblu de carti ce abunda in fantezie creatoare, magie, umor si suspans. Daca povestile ajuta imaginatia, explorarea secretelor lumii inconjuratoare va imbogatii cultura generala a copilului tau. Ajuta-l sa descopere misterele Terrei sau ale corpului uman, prin informatii relevante si ilustratii sugestive, cu o Incredibila Enciclopedie.
Daca prichindelul tau are un personaj preferat dintr-un film sau desen animat, devino un super erou in ochii lui oferindu-i ceea ce-si doreste. Filme minunate ca Madagascar 2, Bolt, Kung Fu Panda, Wall-e, Pinocchio sau Cartea Junglei te asteapta nerabdatoare pe Diverta Online (www.dol.ro). Pentru copii care sunt pasionati de muzica, noul CD Urban Kids Party (24, 89 RON) le va da ocazia sa asculte hiturile autohtone si international din ultimii ani, interpretate intr-o maniera originala de copii si vedete.
Diverta Online (www.dol.ro) sarbatoreste 1 Iunie , oferindu-va cadou discount-uri de 10% la produsele pentru copii.

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul Cumparaturi de ultima generatie.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Luni – Vineri:09:00-17:30
Telefon:021.408.30.40
contact@dol.ro
http://www.dol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *