Festival Cultura dello Spirito

Primul Festival “Cultura dello Spirito” se va desfasura in zilele de 18 si 19 iulie in Albera Ligure, localitatea Chiappeti (AL), Italia. Fundatia Mondiala SMND Sahaja Yoga si Compania internationala de teatru “Theatre of Eternal Values”, sub patronajul provinciei Alessandria, prezinta Festivalul “Cultura dello Spirito”. Desfasurat intr-un cadru natural pitoresc, pe valea raului Borbera, in localitatea Chiappeti situata in apropiere de orasele Genova, Milano si Torino, festivalul isi propune sa aduca publicul in spatiul cautarii spirituale si al redescoperirii esentelor prin arta, muzica, dans si teatru.

Artisti din Orient si Occident vor performa alaturi, uniti si inspirati de acelasi ideal al fuziunii dintre cautarea individuala si armonia universala.

Fiecare artist, cu background-ul si propria experienta spirituala, isi propune sa transforme prin arta sa canoanele artistice traditionale, pentru a atinge intim si profund inima fiecarui spectator, daruind bucurie si frumusete pura, incercand sa transporte publicul intr-o dimensiune in care diversitatea devine unitate, iar finitul infinit.

Programul festivalului cuprinde concerte de muzica clasica, world fusion, muzica clasica indiana, percutie, recitaluri de dans indian si flamenco, spectacole de teatru si teatru-dans, expozitii de arta, sculptura si fortografie, conferinte stiintifice, workshopuri interactive de meditatie etc.

Participarea este libera si gratuita.

Pentru informatii suplimentare despre artisti, program si eveniment, vizitati http://www.culturadellospirito.net/.

SAHAJA YOGA – ROMANIA
Adriana Veress, PR
0729.199.992

www.sahajayoga.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *