Septimus Heap:Film fantasy in curand in Romania

Warner Bros. l-a propus pe David Frankel pentru a conjura nişte MAGIE. Regizorul filmului Marley & Me a semnat contractul pentru realizarea filmul SEPTIMUS HEAP. MAGIEMAGIE este asul din mâneca lui Frankel – Pentru regizarea unui film fantasy produs de Warner Bros.

 

Mişcarea vine odată cu lansarea de către Warner Bros a ultimului film din seria Harry Potter, Harry Potter şi Prinţul Semipur. Însă, în cazul filmului Magie, Warner îşi doreşte o combinaţie între live action şi animaţie (această tehnică îmbină animaţia cu jocul actorilor).

Bazată pe cele şapte cărţi pentru copii ale autoarei britanice Angie Sage, seria spune povestea a doi copii care sunt schimbaţi la naştere – un băiat care descoperă că este cel de-al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi este predestinat să devină un puternic vrăjitor şi o fată a cărei soartă este să fie prinţesă.

Prima carte din seria Septimus Heap de Angie Sage, Magie, a apărut în România la editura CORINT JUNIOR în mai 2007. Cartea – un bestseller internaţional – s-a aflat de la început pe locul 3 pe lista de bestselleruri din The New York Times, ajungând apoi pe locul 1 în a doua săptămână de la publicare. A fost tradusă în 29 de limbi şi s-a bucurat de succes şi în România –
situându-se pe primul loc în top Diverta. De acelaşi succes au avut parte şi următoarele 4 cărţi din serie: Zborul, Leacuri şi Expediţia.

Cea de-a cincea carte, intitulată Syren, urmează să apară în România, la editura CORINT JUNIOR, în toamna acestui an.

Studiourile au cumpărat drepturile de ecranizare în 2007, iar anul trecut l-au angajat pe Rob Lieber (scenaristul filmelor Hoot şi Neopets) pentru a scrie adaptarea. Courtenay Valenti coordonează întreg procesul din partea Warners.
Magie reuneşte echipa formată din Frankel şi Karen Rosenfelt, care a produs hitul din 2006 al regizorului, Diavolul se îmbracă de la Prada, marcând şi trecerea lui Frankel de la dramele contemporane la animaţia fantasy cu buget mare.
Frankel este reprezentat de WME şi Industry Entertainment.

PRIMELE CĂRŢI DIN SERIA SEPTIMUS HEAP

MAGIE
Cartea întâi din Seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage

NEW YORK TIMES BESTSELLER
Cartea întâi din această captivantă serie de Angie Sage îi poartă pe cititori într-o călătorie fantastică, presărată cu personaje ciudate şi vrăji, poţiuni şi descântece. MAGIE este o poveste originală despre identităţi pierdute şi regăsite, plină de umor şi căldură.

Traducere de Irina Bojin
Format: 14 x 18 cm; 568 pagini; preţ: 34,99 lei

ZBORUL
Cartea a doua din Seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage

NEW YORK TIMES BESTSELLER
A trecut un an de când Septimus Heap şi-a descoperit familia şi adevărata sa chemare de vrăjitor. Ca Ucenic al Vrăjitorului ExtraOrdinar Marcia Overstrand, el învaţă minunata artă a Descântecelor, Vrăjilor şi a altor forme de Magie, în vreme ce Jenna se obişnuieşte încet-încet cu viaţa de Prinţesă şi se bucură de libertatea din Castel.

Traducere de Irina Bojin
Format: 14×18 cm; 532 pagini; preţ: 34,99lei

LEACURI
Cartea a treia din Seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage

Septimus heap cartea a treia – Leacuri – Angie Sage
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Când Silas Heap desigilează o cameră uitată din Palat, eliberează fantoma unei regine care a trăit cu cinci sute de ani în urmă. Regina Ethelcrunta este la fel de îngrozitoare
moartă cum a fost şi în viaţă, şi tot pusă pe rele. Dar pentru planul ei diabolic de a-şi asigura viaţa veşnică are nevoie de supunerea Jennei, de dispariţia lui Septimus şi de talentele fiului său, Marcellus Pye, faimos Alkimist şi Tămăduitor.

Traducere de Irina Bojin
Format: 14×18 cm; 544 pagini; preţ: 39,90lei

EXPEDIŢIA
Cartea a patra din seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage

La Castel sunt din nou probleme, şi asta pentru că Merrin Meredith s-a întors cu gânduri întunecate legate de Septimus. Mai mult, Septimus şi Jenna se confruntă cu o adevărată pacoste ─ Tertius Fumigante, fantoma primului Scrib Ermetic Şef, care este hotărât să îl trimită pe Septimus într-o Expediţie fără întoarcere.

Traducere de Irina Bojin
Format: 14×18 cm; 608 pagini; preţ: 44,90lei

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

One thought on “Septimus Heap:Film fantasy in curand in Romania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *