Grupul Humanitas relanseaza site-ul de comert electronic

www.libhumanitas.ro s-a reinventat. Site-ul de comert electronic al Librariilor Humanitas a ajuns la o noua versiune, beneficiaza de o noua echipa, pune la dispozitia cititorilor produse variate, metode de plata moderne, livrare rapida si face un prim pas decisiv catre comertul de continut digital (audiobook-uri electronice, ebook-uri, gadgets).

Grupul Humanitas va propune un site refacut integral, bazat pe o platforma performanta de comert electronic (investitie evaluata la 50.000 euro), cu un design modern, simplificat si prietenos. O atentie speciala a fost acordata relatiei cu clientii si imbunatatirii serviciilor de livrare.
LibHumanitas.ro ofera cititorilor de pretutindeni posibilitatea de a cumpara si descarca pe loc carti electronice in format mp3: audiobook-urile Editurii Humanitas Multimedia.

Facilitati oferite de noua platforma:
– acces la peste 10.000 de titluri de carte, publicate de editurile cele mai importante din Romania si de peste hotare (peste 200 de edituri).
– noi tipuri de produse: audiobook-uri in format electronic (mp3), papetarie (carnetele Moleskine), carti in limba engleza, muzica, iPod-uri
– metode de plata securizate: pe langa plata prin ramburs si cu ordin de plata, www.libhumanitas.ro accepta plati cu cardul, securizate de procesatorul de carduri GECAD ePayment.
– livrare rapida: in afara livrarii traditionale prin intermediul Postei Romane, noul site va ofera livrarea prin curier rapid in 24-48 ore, la preturi foarte accesibile.
– serviciu de livrare ultrarapida, in 6 ore (pentru moment functional doar in Bucuresti)

Va asteptam cu drag online!

LibHumanitas
Cartile sunt la moda din 1455. Pastram traditia si virtual, din 2009.

LibHumanitas este una dintre cele 17 librarii din lantul Librariilor Humanitas, singurul magazin de comert electronic al Grupului Humanitas. Activeaza in mediul online din 2002 si se afla la a treia versiune a site-ului. Viziunea LibHumanitas este de a deschide lumea cititorilor de carte catre provocarile si beneficiile tehnicii, prin metode moderne de achizitie de carte si mai ales prin facilitarea comertului cu continut digital. Pe scurt, se plaseaza la granita dintre traditie si modernitate.

 
www.libhumanitas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *