Sarbatoreste Sf Andrei cu Diverta Online (www.dol.ro)

Cu ocazia sarbatorii de Sf Andrei, Diverta Online (www.dol.ro) le ofera tuturor ce poarta acest nume, pe langa un calduros La multi ani, o reducere de 5% pentru orice comanda si o gama variata de posibile cadouri.

Cum poti profita mai bine de reducere decat cumparand noua carte a scriitoarei Stephenie Meyer, denumita Gazda. Diverta Online (www.dol.ro) iti recomanda acest roman SF de neuitat despre perseverenta iubirii si despre ce inseamna sa fii om, ce poarta semnatura autoarei faimoasei serii Amurg. Actiunea cartii releva o invazie a lumii noastre in care intrusii folosesc oamenii drept gazde, acaparandu-le toate gandurile si emotiile dar lasandu-le corpurile intacte. Melanie, unul dintre putinii oameni salbatici in viata, este capturata de Wanderer, sufletul invadator care cu toate ca a fost avertizata despre provocarile cauzate de trairea in corpul unui om, se confrunta cu ceva neasteptat cand gazda sa refuza sa renunte la posesiile mintii ei. In schimb, Melanie ii umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre omul pe care il iubeste Jared, un om care inca isi duce traiul in ascunzis si de care invadatoarea ajunge sa se indragosteasca….
Ti-ai invitat prietenii la ziua ta si cautati o metoda de a va distra. Diverta Online (www.dol.ro) iti prezinta cea mai revolutionara consola de pana acum, Nintendo Wii Black Limited Edition, ce iti va schimba perceptia asupra jocurilor. Aceasta contine consola Wii de culoare neagra, alaturi de Wii Remote, Wii MotionPlus si Nunchuk, precum si pachetele de jocuri Wii Sports Resort si Wii Sports. Combinand detectia miscarii cu tehnologia wireless, Wii te elibereaza pentru totdeauna de stereotipul gamepad-ului clasic, oferind o imersiune totala in joc. Pachetul iti ofera acces la 15 sporturi diferite, de la tenis si bowling la tir cu arcul si scrima, de care te poti bucura atat in single player, cat si alaturi de familie si prieteni.
Pentru o onomastica reusita tot ce-ti trebuie este reteta Diverta Online (www.dol.ro) ce contine noutati, o gama diversificata de produse presarate cu promotii si reduceri.

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul Cumparaturi de ultima generatie.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Luni – Vineri:09:00-17:30
Telefon:021.408.30.40
Mobil:0724.377.395
Email:contact@dol.ro
contact@dol.ro
http://www.dol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *