Flacara violeta. Pentru vindecarea corpului, a mintii si a sufletului Elizabeth Clare Prophet

Intr-o perioada in care flacara violeta starneste dezbateri aprinse, Editura Meteor Press aduce in Romania o carte care explica intr-un mod clar si obiectiv acest fenomen: Flacara Violeta, autor Elizabeth Clare Prophet

O serie de vindecatori si alchimisti, printre care si faimosul clarvazator Edgar Cayce, au cunoscut si au folosit energia de frecventa inalta a Flacarii violete pentru a ajunge la o stare de echilibru energetic si la o transformare spirituala profunda. Aceasta alchimie interioara care aduce in armonie corpul cu mintea si sufletul este adevaratul tel al multor cautatori ai uriasei puteri interioare a omului.

Cartea pe care Elizabeth Clare Prophet ne-a daruit-o cu generozitate tuturor cuprinde metode practice cu ajutorul carora oricine poate ajunge la rezultate uimitoare in plan personal, prin folosirea formulelor de invocare a Flacarii violete, insotite de tehnici de vizualizare simple, insa descrise cu multa acuratete si usor de putin practica.

Elizabeth Clare Prophet fondatoarea celei mai importante comunitati spirituale din Statele Unite, este scriitoare de renume mondial si conferentiar, a publicat lucrari de pionierat in tehnicile spiritualitatii practice, ocupandu-se inclusiv de puterea creatoare a sunetelor pentru dezvoltarea personala si transformarea mondiala.
Cele mai importante lucrari ale sale sunt: Cei sapte centri energetici. O abordare holistica a, vitalitatii fizice, emotionale si spirituale (Ed. Meteor Press) si bestsellerurile Saint Germain s Prophecy for the New Millennium (Profetiile lui Saint Germain pentru noul mileniu), The Lost Years of Jesus: Documentary Evidence of Jesus 17-Year Journey to the East (Anii nestiuti din viata lui Iisus: documente care dovedesc calatoria de 17 ani a lui Iisus in Rasarit) si Reincarnation: The Missing Link in Christianity (Reincarnarea: veriga lipsa in crestinism).

Volumele sale sunt traduse in peste 25 de limbi.

http://www.meteorpress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *