NU-I TIMP DE RAMAS-BUN de Linwood Barclay, la Editura Leda

Cel mai bine vândut roman în Marea Britanie în anul 2008 • Drepturi de traducere vândute în 25 de ţări • Peste un milion de exemplare vândute numai în Germania

Un thriller pe care-l devorezi dintr-o suflare. – Michael Connelly

CE ESTE MAI RĂU? SĂ DESCOPERI CĂ FAMILIA ŢI-A FOST UCISĂ FĂRĂ MILĂ DE UN ASASIN ÎN SERIE SAU SĂ AFLI CĂ TOŢI AI TĂI TE-AU PĂRĂSIT?

Cynthia Bigge, o adolescentă dificilă, se trezeşte mahmură după o noapte de petrecere şi nu-şi mai găseşte familia — tatăl, mama şi fratele ei Todd au dispărut fără a lăsa nici o urmă, nici un indiciu,
nici măcar un bilet de rămas-bun. După douăzeci şi cinci de ani, dispariţia familiei Bigge rămâne acelaşi mister de nepătruns.
Cynthia angajează un detectiv particular, apelează la o emisiune de televiziune gen reality-show, cu speranţa că, undeva, cineva ar putea şti totuşi ceva. Demersurile ei declanşează o avalanşă de semne care spun unul şi acelaşi lucru: dacă scormoneşti trecutul, rişti să afli sau să păţeşti ceva ce nu-ţi doreai.

„Un roman-mister, în care suspansul şi umorul suculent merg mână-n mână.\’ – BOOKLIST
„Un excelent roman palpitant, care te ţine în suspans până la final.” – PETER ROBINSON

Traducere din limba engleză şi note de GEORGIANA ZMEU
Format: 13×20 cm, 448 pagini
Preţ: 45,00 lei
Colecţia Thriller LEDA

LINWOOD BARCLAY, jurnalist, umorist şi scriitor canadian, este un celebru autor de thrillere devenite bestselleruri internaţionale.
Nu-i timp de rămas-bun, tradus în douăzeci şi cinci de limbi, a fost cel mai bine vândut roman în Marea Britanie în anul 2008, fiind nominalizat la Arthur Ellis Award şi Barry Award şi declarat unul dintre cele mai bune romane de către International Thrillers Writers.
Alte recente romane de succes purtând semnătura lui Barclay sunt Too Close to Home (2008) şi Fear the Worst (2009).
Pentru mai multe informaţii despre Linwood Barclay şi cărţile sale, vizitaţi www.linwoodbarclay.com .

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.ledabooks.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *