Primul volum din seria Legile Magiei a aparut la Corint Junior

Aubrey Fitzwilliam este fiul prestigiosului fost prim-ministru al Albionului. La şcoala-internat, băiatul studiază arta vrăjitoriei şi se dovedeşte a fi înzestrat cu extraordinare capacităţi magice… Declanşarea unui conflict politic de proporţii, cu implicaţii magice, este iminentă, iar Aubrey simte că trebuie să se implice, cu orice preţ. George, prietenul său apropiat, l-ar urma oriunde — iar cu darul lui Aubrey de a face planuri care, întotdeauna, îi vâră pe-amândoi în bucluc, devotamentul lui George este nepreţuit.

La o partidă de vânătoare organizată de prinţul Albert, moştenitorul tronului Albionului, cei doi prieteni se trezesc în vâltoarea unei intrigi criminale. Bănuitori, încercând să desluşească ce se pune la cale, ei descoperă un golem — o creatură fantastică — a cărui misiune este asasinarea prinţului Albert. Reuşind să împiedice atentatul la viaţa prinţului, Aubrey şi George devin eroi. Dar cine a creat golemul, cine l-a trimis în această misiune şi de ce? Aubrey este mult prea curios să afle răspunsul la aceste întrebări, ca să lase rezolvarea misterului în seama autorităţilor, aşa că, împreună cu George, îşi începe cercetările pe cont propriu…

Traducere de Ioana Avădănei
Format: 16×23 cm, cartonată, 368 pagini
Preţ: 54,90 lei

MICHAEL PRYOR este unul dintre cei mai importanţi scriitori australieni. A publicat peste zece cărţi fantasy şi patruzeci de povestiri, dedicate atât tinerilor, cât şi adulţilor. A fost nominalizat de cinci ori la Premiile Aurealis, la Premiul Ditmar, iar trei dintre cărţile sale au fost desemnate de către Book Council din Australia ca fiind „Cărţi remarcabile pentru copii”. Este coautorul (alături de Paul Collins) Cronicilor Quentaris. În prezent, a terminat de scris cea de-a patra carte din seria Legile magiei şi lucrează la o serie nouă pentru copii mai mici, Cronicile din Krangor, în curs de publicare tot la Editura CORINT JUNIOR. Michael Pryor locuieşte în Melbourne cu soţia sa şi cele două fiice.
Pentru mai multe informaţii despre Michael Pryor şi cărţile sale, vizitaţi www.michaelpryor.com.au

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *