Gala teatrelor focsanene

In calitate de partener al evenimentului, TiriacAuto Focsani ii invita pe iubitorii de arta sa participe la Galele Teatrale Focsanene. Aflat la cea de a XV-a editie, evenimentul se deruleaza in perioada 25 martie – 3 aprilie 2011, la Teatrul Municipal Focsani si este organizat in parteneriat cu Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” si cu sprijinul Primariei municipiului Focsani.

Programul evenimentelor este urmatorul:
vineri, 25 martie, ora 18:30 – „Enescu – Bartok” – recital cameral extraordinar sustinut de Antal Szalai (vioara) si Jozsef Balog (pian).
simbata, 26 martie, ora 18:30 – „Incurca lume” de A. D. Hertz (premiera), in interpretarea trupei Teatrului Municipal Gheorghe Pastia din Focsani.
duminica, 27 martie, ora 18:30 – „Sfarsit de partida” de Samuel Beckett, in interpretarea trupei Teatrului Metropolis din Bucuresti.
luni, 28 martie, ora 18:30 – „Divortul de aur” de Sorin Petrescu, in interpretarea trupei Teatrului Municipal Gheorghe Pastia din Focsani.
marti, 29 martie, ora 18:30 – „Baietii de aur” de Neil Simon, in interpretarea trupei Teatrului Mic din Bucuresti.
miercuri, 30 martie, ora 11:00 – „Cu Pacala” dupa Petre Dulfu, in interpretarea trupei Teatrului Municipal Gheorghe Pastia din Focsani.
joi, 31 martie, ora 11:00 – Recital „Nichita Stanescu”, in interpretarea trupei Teatrului Municipal Gheorghe Pastia din Focsani
joi, 31 martie, ora 18:30 – „Afacerea Protar”, dupa Mihail Sebastian, in interpretarea trupei Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galati.
vineri, 1 aprilie, ora 13:00 – „Mirandolina” de Carlo Goldoni, Opera Comica pentru Copii din Bucuresti.
duminica, 3 aprilie, ora 18:30 – Concert Extraordinar Felicia Filip si Orchestra de Camera Unirea

Celebrandu-se in timpul Galelor Teatrale Focsanene, Ziua Mondiala a Teatrului va fi marcata duminica, 27 martie, printr-o reprezentatie de exceptie a spectacolului „Sfarsit de partida”, de Samuel Beckett, in interpretarea trupei Teatrului Metropolis din Capitala.

Pe durata evenimentului, iubitorii de automobile vor fi cuceriti de frumusetea aproape teatrala a modelelor Hyundai ix35 si Mercedes-Benz SLK, expuse de TiriacAuto Focsani pe esplanada din fata Teatrului Gheorghe Pastia. Echipa de consultanti TiriacAuto Focsani va fi prezenta la eveniment, pentru a putea oferi detalii suplimentare tuturor celor interesati de cele doua modele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *