Gargui, din 6 noiembrie in librarii

Un roman hipnotic, cutremurator, uimitor, care reuseste, in pofida tuturor contradictiilor, sa fie admirabil. Sara Gruen, autoarea romanului Water for Elephants

Editura ALL va lansa, in luna noiembrie, pe piata romneasca romanul GARGUI de Andrew Davidson. Bestseller New York Times, romanul este cotat deja ca o senzatie in lumea literara internationala, fiind comparat cu “In numele trandafirului” sau “Pacientul englez”.
Aflat in turneu de promovare in Europa de Est, autorul bestsellerului Gargui, Andrew Davidson, va fi prezent la Targul International Gaudeamus 2009, la lansarea oficiala in limba romana a romanului sau de debut – GARGUI.
Un debut exceptional, romanul unei iubiri ce supravietuiesete iadului pamantean si transcede limitele temporale – www.gargui.info
Andrew Davidson debuteza cu o carte-manifest, elaborata pe parcursul a sapte ani de documentare, reusind o performanta fara precedent, aceea de a vinde manuscrisul in peste douzeci de tari, inainte de aparitie.
Primul editor al cartii a achizitionat drepturile de publicare pentru suma de 1,25 milioane USD. In Romania drepturile de traducere si publicare au fost obtinute de Editura ALL contra sumei record de 20,000 USD.
Imediat dupa aparitie, romanul a fost pe primul loc in topul cartilor nou publicate pe Amazon Rising Stars si a fost nominalizat la Galaxi British Book Awards 2009.

Avem de-a face, intr-adevar cu un roman de prima marime, menit sa emotioneze toate categoriile de public, sa satisfaca gustul celui mai inveterat cititor, prin complexitatea naratiunii, mesajul umanitar universal, acoperirea culturala practica exaustiva a domeniilor aduse in discutie si, nu in ultimul rand, curajul de a aborda o tema batuta si razbatuta in literatur: iubirea. Iubirea ca salvare din Infernul mondenitatii noastre de toate zilele. Augustin Fratila, scriitor

GARGUI in presa international:

People

Cartea lui Davidson, un incitant roman epic, este atat de insufletit ai de elocvent, incat te infioara.

The Washington Post

Publicat la scurt timp dupa romanele The Story of Edgar Sawtelle, de David Wroblewski si The Lace Reader, de Brutonia Barry, Gargui este doar unul dintre fulminantele debuturi din aceasta vara ale unor scriitori necunoscuti care imbina elementele de mister si misticism … Va indemn sa-l cititi fara rezerve. Este captivant si inspaimantator deopotriva, este genul de film de groaza pe care-l privesti cu un ochi inchis.

New York Daily News

Va lasati purtati de paginile sale, absorbiti de povestea gargui-ului uman si a duhului in carne si oase. La urma urmei, adevarata tragedie a acestei carti este ca se termina.

The Wall Street Journal

Domnul Davidson zugraveste un tablou fermector, daca nu chiar scanteietor.

Tel: 021-402.26.91; Fax: 021-402.26.10; Mobil: 0731.700.235 E-mail: ana.androne@all.ro
Persoana de contact: Ana Maria Androne, Coordonator Marketing
ana.androne@all.ro
http://www.all.ro www.gargui.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *