Gaudeamus 2013 la Romexpo

Lansări de carte, întâlniri cu personalităţi din diverse domenii, popas pentru lectură şi răsfoit cărţi preferate, activități inedite pentru copii, toate acestea vor avea loc în standul Dacia, amenajat la Târgul Internaţional „Gaudeamus”, în perioada 20 – 24 noiembrie.
„De 8 ani, Dacia susţine literatura şi invită iubitorii de carte la Gaudeamus. Este unul dintre parteneriatele noastre tradiționale și ne mândrim cu faptul că în fiecare an multe edituri și mulți autori români și străini de renume aleg să își lanseze cărțile în standul nostru.

Mesajul principal al campaniei noastre de comunicare pentru această ediţie este: Cititul accelerează imaginaţia. Îi așteptăm pe toți prietenii cărților să vină la târg, dar și să intre în concursul nostru „Tărâmul Cărţilor!” pe pagina oficială Facebook Dacia România. Între 14 și 24 noiembrie, vor putea să călătorească virtual pe pagina Facebook spre Paradis, trecând prin destinații din cărți celebre, pe care vor trebui să le ghicească. La capătul drumului îi așteaptă premii în ton cu evenimentul: cărţi şi două eBook Reader.”, a declarat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia şi Renault România.

Ca în fiecare an, Dacia beneficiază de suportul organizatoric al voluntarilor, studenţi de la universităţi din Bucureşti, pe toată durata târgului Gaudeamus.

Copiii devin personaje de poveste

Standul Dacia îi aşteaptă și pe copii cu multe surprize, care mai de care mai tentante. Una dintre acestea este că vor putea deveni ei înșiși personaje de poveste. Cu ajutorul unei aplicaţii speciale, disponibilă în stand, copiii se vor putea costuma virtual în Scufița Roșie, Prinţesa Portocală, Prinţesa apelor, Cavalerul mesei rotunde sau alți eroi preferați și vor putea imortaliza momentul într-o fotografie care le va rămâne ca amintire.

One thought on “Gaudeamus 2013 la Romexpo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *