Gaudeamus – tirg de carte pentru copii

Prin organizarea Targului Gaudeamus Carte scolara, Radio Romania marcheaza deschiderea anului scolar – principalul reper al programului de toamna pentru elevi, parinti si personal didactic. Evenimentul, ajuns in acest an la cea de a VIII-a editie, se va desfasura in perioada 18 – 28 septembrie 2010, in Foaierul Salii de Concerte al Radio Romania din str. G-ral Berthelot nr. 60 – 64. Cu o durata record de 11 zile, Targul Gaudeamus Carte Scolara este initiat si organizat de Radio Romania, in colaborare cu Uniunea Editorilor din Romania, cu sprijinul Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti.

Alaturi de oferta aproape completa de manuale si auxiliare aprobate de Ministerul Educatiei pentru anul scolar 2010-2011 si de lucrarile cuprinse in bibliografia scolara de literatura romana si universala, Targul Gaudeamus Carte scolara 2010 va aduce in fata publicului numeroase surprize, menite sa incurajeze sau sa trezeasca apetitul pentru lectura si pentru activitati in colectiv ale juniorilor. Oferta editiei include cele mai recente aparitii editoriale pentru copii si adolescenti, carti educative intr-un format extrem de atractiv, pentru toate varstele, jocuri instructive interactive, in masura sa le stimuleze creativitatea si o gama larga de materiale didactictice, utile studiului individual si in clasa.

Deschiderea oficiala a editiei va avea loc sambata, 18 septembrie, la ora 12.00.

Programul de vizitare al targului este urmatorul: luni – vineri, intre orele 10.00 si 19.00, sambata, intre orele 10.00 si 16.00 si duminica, intre orele 10.00 si 14.00.

Detalii sunt disponibile la www.Gaudeamus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *