George Dinu, ”In sfarsit America”

Intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, autorul George Dinu a lansat aseara, la Cafeneaua Librariei Diverta Magheru, romanul “In sfarsit America”. Prezenta a peste 70 de persoane si vanzarea a numeroase carti au facut ca acest eveniment sa fie un succes remarcabil.
“In sfarsit America”,carte ce-i da posibilitatea cititorului sa afle urmarea aventurilor din Caraibe si sa descopere unele fete ascunse ale emigrarii continua povstea din romanul “Catre fata nevazuta a Amercii”, lansat acum 4 ani.

Ambele volume sunt scrise in registru memorialistic, intr-o nota alerta ce te poarta din tinuturi exotice tropicale in cartiere cunoscute newyorkeze. Povestile si tonul acestora te tin ancorat in lectura, detaliile prezentate de autor fiind inedite. Pentru prima data aflam ca acele povesti frumoase ale emigratiei au in spate o realitate pe care nu multi au puterea sa o recunoasca cu sinceritate.

Alaturi de autor, pentru a marca acest eveniment, au fost prezenti cititori ,rude, prieteni, jurnalisti si profesorul Sorin Paliga, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, care a oferit si o recenzie ( atasat).

George Dinu este nascut in Teleorman in 1956, se muta impreuna cu familia in Bucuresti in 1969 si emigreaza in Statele Unite ale Americii in 1994. Dupa 10 ani revine pentru prima oara in Romania, aducand si o prima carte, poveste a unui grup de romani si sarbi care, prinsi de mirajul de a ajunge pe Noul Continent, intra in capcana unor traficanti de oameni.
George promite sa nu se opreasca la aceste doua volume si sa pastreze aceasi sinceritate debordanta in viitoarele sale creatii.

Cartile vor fi disponibile in librarii in Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta, Sinaia si Aeroportul Otopeni. Lanturile Diverta, Carturesti si Compania de Librarii Bucuresti , precum si numeroase alte librarii particulare din aceste orase vor avea cartile la vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *