Ghid de optimizare web: prima carte romaneasca de optimizare pentru motoarele de cautare

Cristina si Marius Mailat au lansat prima carte romaneasca cu subiectul exclusiv optimizare web. SEO – Ghid de optimizare web contine tehnici moderne de optimizare web de la obtinerea linkurilor prin rumoare (buzz marketing) pana la promovarea folosind inregistrarile audio si video.

“SEO – Ghid de optimizare web este prima carte romaneasca cu subiectul SEO oferind sfaturi sincere din partea doi specialisti din industria de optimizare, legat de metodele moderne de optimizare a paginilor web.” a declarat Cristina Mailat, CEO la Fastlink2 si coautor al noii carti. “Lectiile din carte includ indicatii depre optimizarea blogurilor, folosirea fluxuri RSS, optimizare in pagina precum si sfaturi practice de a inlesni aceste procese folosind aplicatiilor SEO din Submit Suite. Cartea este organizata in 30 de lectii care pornesc de la concepte de baza legate de optimizarea web si inainteaza in explicarea unor metode mai complexe precum momirea linkurilor sau optimizarea unui produs software.”

SEO – Ghid de de optimizare web este scrisa de Cristina Mailat si sotul ei, Marius Mailat. Cristina si Marius au in spate o experienta de 5 ani in optimizarea online si sunt autorii uneia dintre cele mai de succes suite de aplicatii de optimizare web, Submit Suite. Cristina vine cu experienta din partea economica a industriei iarasi Marius cu analiza riguroasa specifica unui arhitect software si inventivitatea unui activ speaker in conferintele cu tematica SEO.

Submit Suite este o solutie software pentru facilitarea optimizarii web lansate in 2006. Aplicatiile Submit Suite sunt capabile sa automatizeze strategia de obtinere de linkuri prin publicarea de anunturi si inscrierea in directoare romanesti, publicarea de articole in engleza si promovarea pe bloguri, strategii de marketing care pot creste in scurt timp popularitatea unui site.

Puteti descarca ( www.submitsuite.com ) comunicatul de presa in format doc si pdf impreuna cu descrierea aplicatiilor in format doc si pdf, screenshots si imagini reprezentative pentru aplicatii si carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *