Marc Levy: Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus

E weekend – si inca unul de trei zile! Pentru toti cei care iubesc romantismul si fantasticul, am pregatit o carte care va deschide portile unei lumi de vis. Un roman pe care sa-l luati cu voi in drum spre partiile de schi sau pe care sa-l cititi la o ceasca de cafea in dupa-amiezele acestui frumos inceput de decembrie: Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus. Cu doar cateva inainte de nunta, Julia primete un telefon de la secretarul tatalui sau. Asa cum intuia, Anthony Walsh om de afaceri stralucit, dar tata distant nu va putea lua parte la ceremonie.

Scuza este ireproabila: tatal sau a murit! Ca i alte dai, dispare brusc din viaa ei, bulversand-o cu totul.
A doua zi dupa inmormantare, Julia descopera insa ca tatal sau ii rezerva o alta surpriza. Cea mai neobinuita calatorie din viaa ei… i ocazia de a-i spune, in sfarit, lucruri pe care nu i le-au spus niciodata.
Regasim in aceasta poveste atmosfera incarcata de romantism i fantastic din i daca e adevarat, romanul care l-a facut celebru pe Marc Levy.
“… un amestec de maiestrie i suspans, ce te poarta cu precizie infailibila intr-o lume in care visele tale devin realitate.” Le Parisien

Marc Levy este unul dintre cei mai populari scriitori din ultimii ani. Cariera sa demareaza intr-un mod absolut surprinzator la varsta de 39 de ani, cand publica in Frana prima sa carte, romanul i daca e adevarat… (Editura Trei, 2004), care avea sa se vanda in intreaga lume in peste 10 milioane de exemplare i care a fost ecranizat de Steven Spielberg (2005).
De acelai autor, Editura Trei a mai publicat pana acum i romanele: “In alta viaa”, “Te voi revedea”, “Unde eti”, “apte zile pentru eternitate”, “Prietenii mei, iubirile mele”. In curs de apariie: “Copiii libertaii”.

www.edituratrei.ro

Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus
de Marc Levy

Traducere din franceza si note de Marie-Jeanne Vasiloiu
Colectia Fiction Connection
Numar de pagini: 344
Pret: 35.00 lei

2 thoughts on “Marc Levy: Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus”

  1. “Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus” este o carte cu un subiect interesant, surpinzator. Dincolo de cateva lungiri inutile ramane intrebarea esentiala: de ce amanam mereu sa spunem celor dragi ce am vrea sa le spunem?
    O lectura usoara si placuta!

  2. “Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus” este in opinia mea o carte foarte reusita si de asemenea foarte usor de parcurs. Mi-a placut foarte mult, nu sunt o cititoare inraita, dar aceasta carte nu a fost lasata din maini pana nu am terminat-o. Un subiect interesant si o poveste de viata din care poti invata. O recomand cu caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *