Vlad Tepes: Rastignit intre cruci

Romanul istoric ” Rastignit Intre Cruci sau viata si dupaviata lui Vlad Voda caruia norordul i-au zis Tepes” a ajuns la a doua editie. La mai putin de doua luni de la aparitia pe piata a romanului istoric “Rastignit intre cruci” al autorului Vasile Lupasc, intreg tirajul a fost epuizat.

Al doilea tiraj al cartii va fi disponibil in librariile din tara incepand cu luna decembrie 2008. Pentru a facilita achizitionarea, comenzile se vor realiza de acum si pe site-ul dedicat romanului, www.legend-of-vlad.com.
“Rastignit intre cruci” este un roman care vorbeste, poate pentru prima oara, despre viata adevarata a lui Vlad Tepes Dracula, demonstrand ca istoria este intotdeauna mai spectaculoasa decat orice fictiune, ca viata reala a voievodului transformat pe nedrept intr-un mit sangeros a fost incomparabil mai misterioasa si mai fascinanta decat orice plasmuire. Scriitori recunoscuti international, precum David Scott, au apreciat combinarea informatiilor obtinute prin studierea documentelor istorice rare, cu detalii despre viata necunoscuta a domnitorului si cu descrierea unor strategii de razboi cu totul neobisnuite.
Vasile Lupasc, istoric, expert in arta razboiului si multiplu campion mondial in arte martiale, a organizat lansarea cartii chiar de zilele orasului Targoviste – vechea capitala a lui Vlad Tepes.
Pentru mai multe informatii se poate vizita site-ul www.legend-of-vlad.com.

www.legend-of-vlad.com

12 thoughts on “Vlad Tepes: Rastignit intre cruci”

  1. Am citit fragmentele de pe site! Foarte frumos! Bravo! Si vad ca este tanar autorul! Astept cartea asta de ani de zile!

  2. Am citit primul volum. Este o carte foarte interesanta. Astept cu nerabdare al doilea volum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *