Brisingr, de Christopher Paolini – cel mai cerut cadou de Craciun, cea mai cautata carte RAO la Gaudeamus!

Brisingr, al treilea volum din ciclul Mostenirea, i-a cucerit pe cititorii americani. Lansata in vara in Statele Unite, cartea a ajuns in doar cateva luni pe primul loc in topul celor mai cerute daruri pe site-ul Amazon.com.

Un roman asteptat, vanzari spectaculoase:
In fiecare an, pe faimosul site american se alcatuieste o lista a celor mai cerute cadouri pentru Craciun, iar anul acesta pe primul loc se afla cartea cu noile aventuri ale lui Eragon. Locul al doilea este ocupat de romanul Devil May Care (de Sebastian Faulks), in curs de pregatire la Editura RAO.
Brisingr, de Christopher Paolini, a fost un succes imediat: in aceasta vara, in doar 24 de ore de la lansare, cartea s-a vandut in peste jumatate de million de exemplare. Asta in vreme ce primele doua titluri ale ciclului au fost traduse in 50 de limbi si s-au vandut in intreaga lume in aproape 16 milioane de exemplare.

Brisingr, cea mai cautata carte a iernii in Romania :
Fenomenul fantasy i-a fermecat si pe cititorii romani: Brisingr a fost cea mai asteptata si cea mai bine vanduta carte RAO la Targul de carte Gaudeamus 2008. Pasionatii de aventurile lui Eragon si ale dragonului Saphira au luat cu asalt standul editurii inca din prima zi a targului.

Se fac juraminte… Se testeaza prietenii… Se ciocnesc forte
Acest nou volum il arata pe Eragon prins intr-o increngatura de promisiuni pe care nu stie daca si le va putea tine. I-a jurat varului sau, Roran, sa il ajute sa isi salveze logodnica, pe frumoasa Katrina, din ghearele regelui Galbatorix. Dar Eragon le-a jurat si altora credinta. Vardenii au disperata nevoie de talentul si de forta sa, ca sa nu mai vorbim de elfi si de gnomi. Eragon se afla acum in fata unor decizii care il vor duce dincolo de Imperiu, decizii ce ar putea sa-i ceara un sacrificiu de neimaginat…

In ciclul Mostenirea au mai aparut:
Eragon (Ed. RAO, 2005)
Eragon II. Cartea primului nascut (Ed. RAO, 2206)

Pentru detalii:

http://www.rao.ro

One thought on “Brisingr, de Christopher Paolini – cel mai cerut cadou de Craciun, cea mai cautata carte RAO la Gaudeamus!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *