Gramatica limbii franceze teorie si exercitii

Lucrarea Gramatica limbii franceze teorie si exercitii este o prezentare cu caracter descriptiv si normativ, de prima necesitate, a celor mai importante capitole ale gramaticii franceze. Pornind de la exercitii gramaticale, lexicale si conversationale, acest volum se adreseaza elevilor, precum si tuturor celor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de gramatica franceza.

Acest titlu trateaza sistematic partile de vorbire, ajutand la insusirea regulilor gramaticale intr-un mod rapid si eficient. Acestea sunt expuse clar si detaliat, fiind insotite de exemple. De asemenea, exercitiile expuse de-a lungul lucrarii sunt special concepute pentru verificarea cunostintelor dobandite, rezolvarea lor se gaseste la sfarsitul cartii.

Studiul cartii de fata reprezinta modalitatea sigura si practica de a invata limba franceza foarte bine. Gramatica este scheletul de baza al acestei limbi, si daca nu il stapanim bine riscam sa nu reusim niciodata sa o vorbim corect. Odata stapanita aceasta structura simpla, fundamentala, aditia de cuvinte si expresii noi dupa aceea o sa devina o sarcina usoara, de rutina., declara Constantin Olaru, autorul cartii.

Avantajul net al cartii de fata, comparativ cu altele existente, rezida numai in faptul ca gramatica franceza este prezentata logic, sub forma schematica si intuitiva.

Acest succes nu este o noutate pentru Editura My Ebook, ea fiind profund inrudita cu domeniul limbilor straine. Din cadrul aceleiasi colectii mai face parte si cartea de mare succes Gramatica limbii engleze Teorie si exercitii, dar in portofoliul editurii se regaseste si seria de carti Vocabularul limbii engleze pentru copii, care reprezinta dictionare ilustrate destinate prescolarilor si copiilor din invatamantul primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *