Ivan Patzaichin a lansat volumul de benzi desenate “MILA 23”

Vodafone Experience Store gazduieste lansarea volumului „MILA 23”, semnat de marele campion Ivan Patzaichin. Volumul, lansat de catre Asociatia Ivan Patzaichin, este o poveste in benzi desenate despre dezinvoltura, optimism si spiritul Deltei Dunarii, inspirata de valorile si energia unui invingator.

Mila 23 - Ivan Patzaichin
Mila 23 – Ivan Patzaichin

In 64 de pagini inspirationale, „MILA 23” este o poveste grafica ce isi propune sa traseze, intr-un nou limbaj, povestea de viata a legendarului canoist roman Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic si mondial, nascut in Delta Dunarii, in satul Mila 23.
“Suntem incantati sa fim alaturi de marele campion Ivan Patzaichin la lansarea volumului de benzi desenate “MILA 23”, o poveste frumos desenata, inspirata din viata sa. Special pentru aceasta lansare, Vodafone Experience Store devine un spatiu in care aducem mai aproape de clientii nostri evenimentele si personalitatile sustinute de Vodafone”, a spus Mihai Ghyka, Chief Commercial Officer Vodafone Romania.
Sub semnatura cunoscutului ilustrator roman Alex Talamba, fictiunea si realitatea se intrepatrund, pentru a da nastere unui erou local, desprins din lumea fascinanta a Deltei Dunarii.
“Am fost surprins cand mi s-a propus sa fiu transformat intr-un personaj de benzi desenate, dar dupa ce mi-am dat seama ca povestea urma sa-i motiveze pe copii sa-si urmeze cu incapatanare visele, asa cum am facut-o eu, am trecut peste toate ezitarile, iar acum ma bucur ca n-am dat inapoi. A iesit o carte frumoasa, de care sunt mandru”, spune Ivan Patzaichin.
Lansarea cartii „Mila 23” este unul din proiectele culturale pe care Vodafone le pregateste pentru vizitatorii magazinului Vodafone Experience Store. Persoanele care vor achizitiona astazi un produs sau serviciu din Experience Store vor primi gratuit volumul semnat de marele campion Ivan Patzaichin. De asemenea, toti cei care viziteaza magazinul vor putea vedea o selectie de obiecte vestimentare din cadrul Colectiei „PATZAICHIN Romania Olimpica”. Colectia reprezinta vestimentatia oficiala a delegatiei Romaniei la ceremoniile de gala din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra si este conceputa in beneficiul proiectelor sociale de dezvoltare a comunitatilor din Delta Dunarii.

Deschis pe 26 iulie in AFI Palace Cotroceni, Vodafone Experience Store este un spatiu in care toti fanii tehnologiei pot sa se bucure de o experienta cu adevarat inovatoare, care imbina accesul direct si facil la tehnologia si gadget-urile de ultima generatie cu interactiunea personalizata si cat mai calda cu vizitatorii si clientii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *