ce fel de cititor esti

ELKOTech Romania susţine sondajul “Ce fel de cititor eşti?”

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, susţine cel mai mare sondaj de opinie online legat de piaţa de carte din România, organizat de revista SemneBune şi intitulat “Ce fel de cititor eşti?”. Sondajul are ca scop definirea profilului consumatorului de carte şi de informaţii digitale, cu obiceiurile şi nevoile sale, aflarea genurilor sau stilurilor literare preferate şi timpul mediu dedicat citirii.
ce fel de cititor esti

ELKOTech este sponsorul principal al proiectului şi va oferi marele premiu, un tablet PC, prin tragerea la sorţi a unui respondent la finalul campaniei de sondare.
“Suntem bucuroşi să ne implicăm într-un proiect cultural care îşi propune să crească numărul cititorilor prin produse şi servicii culturale de calitate. La rândul nostru, suntem iubitori de carte şi apreciem iniţiativa revistei SemneBune. Majoritatea utilizatorilor finali ai produselor distribuite de noi fac parte din categoria de cititori de carte şi de informaţii digitale incluşi în acest studiu”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech.
„Alăturarea companiilor responsabile în mediul social la proiectele culturale AdLittera ne oferă perspective optimiste în relaţia cu publicul intelectual autohton. Suntem increzători că AdLittera, prin manifestul său cultural – revista SemneBune – aduce conţinut de valoare publicului său”, a declarat Ciprian Burcovschi, fondator AdLittera Project.

“Chiar dacă economia globală suferă mai acut în aceste momente, iar criza influenţează decizia de cumpărare a produselor IT de calitate, nu putem decât să lăudăm implicarea ELKOTech Romania, pentru stăruinţa cu care se dedică mediului cultural românesc”, a completat Burcovschi.

Sondajul “Ce fel de cititor eşti?” se desfăşoară în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2012 pe site-ul revistei SemneBune, www.semnebune.ro, şi se adresează în principal tuturor cititorilor, celor care recomandă şi împrumută cărţi prietenilor şi sunt recunoscuţi drept repere în materie de lectură, celor care simt nevoia să se exprime, care au obiceiul de a-şi împărtăşi experienţele personale către comunitatea lor şi celor care sunt foarte activi în mediul online şi pe social media.
Misiunea SemneBune este de a facilita accesul la finanţare pentru proiectele literare valoroase astfel încât cartea să coste mai puţin şi să devină accesibilă unui public cât mai larg. Revista este un canal de comunicare, informal şi formal, nişat în palierul socio-cultural şi este dedicată pieţei de carte românească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *