Jurnalul lui Cathy

Nu rata prezentarea “Jurnalul lui Cathy”, carte care în prima săptămână de la apariţie, în Octombrie 2006, în Statele Unite, s-a vândut în jur de 120.000 de exemplare, devenind bestseller-ul New York Times. De asemenea a fost publicată în peste 10 ţări, inclusiv în Marea Britanie, unde s-a bucurat de acelaşi succes, stârnind interesul si entuziasmul cititorului.

Cartea “Jurnalul lui Cathy”, scrisă de S. Steward şi J. Weisman, ilustrată de Cathy Briggs şi apărută la Editura Erc Press, pune cititorul la treabă, făcându-l să implice atât internetul, cât şi un număr de telefon. Această carte puzzle care a fascinat mii de fani în SUA şi care se lansează în Bucureşti pe 12.04.2008 la magazinul Diverta – Plaza România, începand cu ora 17.00, este o carte interactivă pentru adolescente, gândită de doi autori pentru care strategia şi suspansul nu mai reprezintă de multă vreme un mister.

Un blog, un număr de telefon (021/311.74.04) la care poţi suna, scrisori, desene, fotografii şi multe alte probe care „certifică“ existenţa personajelor, toate aceste accesorii şi anexe vin la pachet cu povestea şi o completează. Este un roman făcut ca la carte cu şi despre adolescenţi.
„Jurnalul lui Cathy” începe în San Francisco, când adolescenta Cathy, încercând să dea de urma iubitului său, se trezeşte într-o lume a miturilor chinezeşti. Cathy îşi notează aventurile în jurnal şi aproape fiecare pagină este schiţată cu ilustraţii şi mâzgaleli ale acesteia. Cartea nu are nimic din tonul uşor de prevăzut al jurnalelor de adolescente: confesiuni lacrimogene, lamentaţii minore şi clişee roz. Dimpotrivă, e de la un capăt la altul o colecţie de însemnări alerte, cu o poveste care se completează din mers şi personaje cu replici tăioase.

Povestea se complică când iubitul ei, Victor, începe să aibe un comportament ciudat faţă de ea, trezind suspiciuni şi fiind înconjurat de secrete, lucru care o face pe Cathy sa se încăpătâneze să ramână în preajma acestuia cu toate ca Emma, prietena ei cea mai buna o sfătuieşte să aibă grijă în tot ceea ce face. Povestea se ramifică, finalul oferind suspans şi emoţii cititorilor.

Nu uita!
Cathy, Victor şi Emma vă aşteaptă pe data de 12 aprilie 2008, ora 17, în magazinul Diverta din Plaza România, să vă cunoască şi să vă prezinte “Jurnalul lui Cathy”.

www.jurnalulluicathy.blogspot.com
http://jurnalul-lui-cathy.myforum.ro/

One thought on “Jurnalul lui Cathy”

  1. cartea e soooper..cred k e una din cele mai bune carti pe care le-am citit…sh pov e ff interesanta,sh desenele..:X..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *