Kelly + Victor, de Niall Grifiths

Kelly + VictorUn baiat intalneste o fata. Luminile pulseaza violent peste cei absorbiti de clubbing. Inceputul unei povesti de dragoste cum sunt atatea. Doar inceputul. Orasul e o vagauna dinauntrul careia ochi stralucitori, pupile dilatate de substante te cerceteza lacom, staruitor. Lumea intreaga se misca repede, se clatina alergand pe
picioare subtiri, de paianjen veninos. Kelly si Victor se gandesc sa-si ofere totusi o sansa. Corpurile si mintile lor se cauta, o intelegere aproape telepatica se infiripa si creste intre ei. Si odata cu ea se inalta o umbra gigantica, intunecata, strivitoare. Cei doi sunt prinsi in tesatura putreda a unei realitati asupra careia au pierdut controlul.
Kelly si Victor se iubesc, se urasc si nu se pot desparti. Iar obsesia devine chinuitoare, dureroasa. La modul fizic.

Kelly si Victor isi spun fiecare povestea. Aceeasi poveste. Iubirea vorbeste in dialectul din Liverpool. Nici unul nu pare sa inteleaga intru totul ce i se intampla. Se lasa dusi orbeste de o nevoie de contopire bolnavicioasa, pentru care epiderma nu poate fi o bariera. Se sperie. Se despart. Se regasesc. Nu se mai pot opri.

Fragment din PS de Bogdan Perdivara
Se spune ca poti sa-ti alegi prietenii, dar eu nu sunt complet convins de asta; se trezesc pur si simplu unul langa celalat, ca niste reziduuri aruncate de valuri pe mal. Niall Griffiths

Tu pana unde esti gata sa mergi pentru a te contopi cu celalalt?

Lansez o provocare tuturor celor pasionati de literatura experimentala:
Kelly + Victor
Traducere din engleza de Bogdan Honciuc
PS de Bogdan Perdivara
Pandora M – Colectia Funky-Fiction
Numar de pagini: 352
Pret: 39.00 Ron
www.pandoram.ro

3 thoughts on “Kelly + Victor, de Niall Grifiths”

  1. Tocmai am terminat cartea care m-a facut sa ma sufoc si sa respir apoi. Kelly+Victor e intens. Este ceea ce numesc “lectura de vara” alaturi de alte romane remarcabile marca funky fiction. Enjoy!

  2. Super carte.cu adevarat intens!
    e ceva magic intre cei doi,pasiunea dintre ei atinge cote maxime si intensitatea actiunilor lor este de-a dreptul naucitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *