Ziua Indragostitilor, oferta de carti

In luna iubirii , editura Tritonic va invita ca in timpuri de criza sa va regasiti linistea si relaxarea citind o carte alaturi de cel drag. Incepand cu 1 februarie, in librariile Humanitas din intreaga tara cititorii vor gasi pachete speciale compuse din doua carti: Pentru EL si pentru EA. Mai mult, Tritonic ofera si o reducere de 15% pe pachet.

Pachetele sunt compuse din volumele Quantico si Frida, impreuna cu Blestemul Manuscrisului si Trenul de Trieste. Prin urmare, exista toate motivele de bucurie: o idee de cadou (pentru amandoi), volume bestseller, si reducere.

Pentru Valentine’s day, Dragobete, sau din simplul motiv ca vreti sa cititi carti bune, daca ajungeti in librariile Humanitas, cautati bulina “Cititi in 2” si declectati-va impreuna cu iubitul/iubita cu doua carti bune.

Despre volume:
Quantico: La jumatatea secolului 21, in America, agentii FBI din vechiul si noul val pregatite la Academia de la Quantico se folosesc de tehnologia de ultima ora pentru a face fata terorismului. Acesta s-a “modernizat” si a capatat proportii infricosatoare. Se practica crime high-tech, hacking biologic, grupurile etnice sunt vizate de boli create strict pentru ei.

Frida: Ceea ce se deruleaza prin fata ochilor cititorului este, totodata, povestea unor rivalitati puternice intre surori – Cristina si Frida lupta pentru dragostea lui Rivera -, dar si istoria fascinanta a Mexicului din prima jumatate a secolului XX, cu personaje ca revolutionarul rus Leon Trotki sau staruri de cinema ametitor de frumoase precum Maria Felix, Dolores del Rio si Paulette Goddard.

Blestemul manuscrisului: Intemeierea Tarii Romanesti, luptele pentru independenta, marile mistere ale istoriei, cavaleri si domnitori, catolici si ortodocsi, iubiri interzise, aliante secrete, crime si executii… Opt secole de istorie in umbra misteriosului Manuscris al Papei. Un manuscris negru, un manuscris blestemat sa nu poata fi citit niciodata.

Trenul de Trieste: Iubirea si politica se afla intr-o lupta tensionata, care transforma viata personajelor intr-un joc pe viata si pe moarte, conturat cu finete si umor pe fundalul opresiunii politice a unui sistem absurd. Protagonista romanului ia decizia radicala de a-si parasi marea iubire din Carpati, familia si locurile copilariei, pentru a lua mistriosul “Tren de Trieste”, spre aventuroasa calatorie a exilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *