Kilipirim revine la Bucuresti cu editia de toamna!

Dupa popasuri culturale in Constanta si Cluj, Kilipirim se intoarce pentru a VII-a editie in locatia care l-a consacrat – Sala Dalles, unde timp de 5 zile, in perioada 12-16 noiembrie 2008, va desfata gusturile amatorilor de carte, muzica si film. Cu o prezenta insemnata de editori romani si straini, distribuitori de produse audio-video, anticari si numismati, Kilipirim isi asteapta publicul cu oferte speciale.
Cu un accentuat spirit social, Kilipirim – recunoscut prin politica sa de discounturi, va fi gazda unui proiect umanitar pilot ”Citeste si da mai departe – Fii donator de carte!”, care vizeaza nevoia de lectura a generatiei de varsta a III-a din casele de batrani.
Cu sprijinul fundatiei RTC, incepand cu aceasta editie, in cadrul spatiului expozitional va fi amenajata o biblioteca in care sunt asteptate donatii de carte ale tuturor celor care doresc sa contribuie la aceasta prima campanie adresata Centrului de Ingrijire si Asistenta „Sf. Dimitrie” din Bucuresti.
La traditionala tombola Kilipirim sunt invitati sa participe toti vizitatorii targului! „O biblioteca noua, plina cu carti” va ajunge in casa marelui castigator, care-si va afla numele duminica, 16 noiembrie, orele 14.00, la Sala Dalles

Eveniment: Kilipirim – carte, muzica si film / editia a VII-a
Tematica: targ cu discounturi
Locatie: Sala DALLES, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
Perioada de desfasurare: 12-16 noiembrie 2008
Program de vizitare: 10.00-20.00
Organizator: X PO NOI
Intrarea libera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *