La Segunda Noche Latina – seara de muzica si poezie la Centrul Ibero America

Joi, 15 aprilie, orele 20:00, la Scoala Internationala Cluj are loc a doua editie a proiectului Noches Latinas, initiat de Centrul Ibero America.
Proiectul Noches Latinas isi propune sa-i aduca impreuna pe iubitorii de cultura ibero-americana si pe nativii de limba si cultura spaniola, portugheza si latino-americana, care traiesc si studiaza in Romania, in cadrul unor evenimente cu muzica, dans, poezie si expozitii de arta.

La Segunda Noche Latina are in program urmatoarele:
Expozitie de fotografie : Andrs Ypez (Ecuador)
Recital de muzica si poezie:
Gabriela Costa si Alex Man, Bogdan Plech (Brazilia)
Duetul GUEVARA: Ani Gaydarova (Bulgaria) si Rael Sols (Mexico)
Petra Balu si un grup de studente ale Facultatii de Litere (Cluj-Napoca)
Licitatie de fotografie
Fiesta – LATINO PARTY cu Christian Rojas (Bolivia)
Durata de desfasurare este de la orele 20:00 la 2:00.

Parteneri: Fundatia Copii Fericiti, PATRIR ( Peace Action Training and Research Institute of Romania) si “Le general”

———–
Centrul Ibero-America este un proiect initiat de Fundatia Copii Fericiti cu scopul de a reprezenta si promova limbile si civilizatiile spaniola, portugheza si latino-americana in Cluj-Napoca.
Invitatii evenimentului La Segunda Noche Latina sunt:
Andrs Ypez – producator audio-vizual, fotograf si muzician din Ecuador, care s-a stabilit in Cluj-Napoca. Andres este unul dintre membrii fondatori ai Centrului Ibero-America, unde are un curs de fotografie si cinematografie.
Duetul Guevara – formatie de muzica de camera cu un repertoriu compus din piese clasice ale compozitorilor latino-americani si muzica traditionala din acelasi spatiu cultural. Componenta formatiei este: Ani Gaydarova – chitarista ( Bulgaria) si Rael Sols-May – violinist (Mexico). Rael sustine la centru cursuri de limba spaniola pentru adulti.
Bossa project – formatie cu un repertoriul format din jazz, bossa si choro (in mare masura ale compozitorilor Antonio Carlos Jobim, Buden Powell, Jorge Ben). Componenta formatiei este: Gabriela Costa (voce) si Alex Man (canta de peste 15 ani cu nume mari ale jazzului, precum: Rick Condit, Eldad Talmu, Pedro Negrescu, Maria Raducanu, Tudor Parghel, Teodora Enache, Marius Popp, Laci Nagy, Bega Blues Band) .
Bogdan Plech – artist, a participat la festivaluri in Brazilia, Chile, Argentina, Israel, Japonia si alte tari. Are un album stil bossa nova in limba romana, mama sa fiind de origine romana si tatal sau brazilian.

www.centruliberoamerica.ro
Ana-Maria Udrea
Telefon: 0752/ 123 975
Email: anamaria.udrea@scoalainternationala.ro
office@scoalainternationala.ro
http://www.scoalainternationala.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *