Lansare de carte pe www.neogen.ro

Principala destinatie de socializare din online-ul romanesc a fost aleasa de Editura Curtea Veche pentru lansarea cartii semnate de Mihnea Rudoiu, N-are momentan titlu. Am dorit o lansare inedita, sub forma dialogului si implicarii active a cititorilor. Am ales Neogen pentru ca aici e publicul. Aici se aduna oamenii la discutii si e cu siguranta cel mai potrivit loc pentru dezbaterea subiectului tratat in carte.- declara autorul Mihnea Rudoiu.

N-are momentan titlu , se prezinta ca disertatie, pe alocuri cvasideliranta, a existentei unui individ de 30 de ani, fost elev militar, utilizator infocat al site-ului www.jumatatea-ta-e-aici-si-nicaieri-altundeva.com (adresa fictiva).

Lansarea a debutat cu concursul adresat intre 8-17 aprilie utilizatorilor Neogen. Fiind invitati la dialog, acestia comenteaza fragmentele din carte oferite pe site de catre autor.
Zilnic, Editura Curtea Veche premiaza comentariul cel mai amuzant cu un exemplar din cartea lansata.

Am dorit sa aducem prin acest eveniment un element de noutate in ceea ce priveste lansarile de carte din Romania. In plus, subiectul pe care Mihnea Rudoiu il propune in N-are momentan titlu, generatia messenger si noul tip de relatii stabilite prin internediul Internetului, se potriveste cu ideea platformei de comunicare Neogen.- ne spune Catalina Marin, PR la Curtea Veche.

Echipa Neogen urmareste cu mare interes aceasta prima migrare in online a unui tip de eveniment clasic de offline cum e o lansare de carte. Felicitam editura si autorul pentru avangardismul de a alege contactul direct, interactiunea cu mii de oameni in reteaua sociala.

Va asteptam cu pareri si comentarii la www.neogen.ro

——————
Neogen.ro este principala retea sociala autohtona. Este site-ul cu cele mai multe afisari din Romania (5.000.000
afisari/zi), peste 250.000 vizite/zi si aproximativ 850.000 membri activi care petrec in medie 13 minute/vizita.

Istoria Neogen a inceput in 2000.
Astazi, compania este prezenta pe pietele din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Serbia cu site-uri specializate de social networking (Neogen.ro, Faces.md, Impulse.bg, Neogen.rs), mica publicitate (NeoBizz.ro, Bizz.md, Dalavera.bg, Neobizz.rs) si job-uri (BestJobs.ro, BestJobs.md, BestJobs.bg, BestJobs.rs).

www.neogen.ro
www.neogen.ro
andreia@neogen.biz 
http://www.neogen.ro/blog/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *