Dragonul renegat

Cartea a patra din seria Duncan! Umor, magie si suspans in noua aventura a Tarei, o magiciana sortitoare cum nu sunt altele!

• Peste 500.000 de exemplare vândute în toată lumea
• Drepturile de publicare au fost cumpărate imediat după lansare de edituri japoneze, italiene, coreene şi americane
• Filmul adaptat după această serie va fi lansat în curând în cinematografe

DRAGONUL RENEGAT
Cartea a patra din seria TARA DUNCAN de Sophie Audouin-Mamikonian

Într-un laborator din imperiul Omois, pe pla¬neta AltăLume, are loc o confruntare între două fiinţe. De sfârşitul luptei dintre ele vor depinde viitorul Pământului şi soarta unor adolescenţi cu puteri ciudate. Dar singurul martor al acestei întrevederi este un trup fără viaţă. Cine îl va face pe acesta să vorbească?

Cu siguranţă, nu Tara Duncan. Tânăra sorţitoare, prinţesa moştenitoare din Omois, are destule de făcut pe Pământ. Magia sa, devenită prea puternică pentru ea, s-ar datora unei manipulări genetice care ar pune-o în pericol de moarte. Mai mult, duşmani monstruoşi ameninţă planeta şi o silesc pe Tara să vină în ajutorul unui Pământean cu puteri neobişnuite.

Îngrijorată dar hotărâtă, moştenitoarea imperială se îndreaptă spre Anglia şi spre situl megalitic de la Stonehenge. Ajutată de străbunicul ei, câinele Manitou, de semielful Robin, de Fafnir, de Moineau Bestia şi de Cal, isteţul Hoţ, va reuşi oare Tara să apere Pământul şi să elucideze taina naşterii ei?

Traducere de Emil Paraschivoiu
Preţ: 49,90 lei
Format: 15,5 x 23,5 cm; 488 pagini
8–12 ani

În aceeaşi serie au mai apărut:

MAGICIENII SORŢITORI
CARTEA INTERZISĂ
SCEPTRUL BLESTEMAT

Autoarea, Prinţesa Sophie Audouin-Mamikonian, a moştenit umorul devastator de la o lungă spiţă de umorişti. De la Tristan Bernard la Francis Veber, cincisprezece scriitori au distilat în venele sale această uimitoare combinaţie care este Tara Duncan. Căsătorită şi mamă a două fete (care sunt principalele sale „corectoare”), prima ei carte — Tara Duncan. Magicienii sorţitori — a fost salutată în unanimitate de critică şi apreciată de cititori.

În curând la CORINT JUNIOR, volumul al V-lea: Tara Duncan – Continentul interzis.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.corintjunior.ro

One thought on “Dragonul renegat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *